Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka

Автоматичната перална машина Vyatka работи на мрежи за захранване със студена и топла вода, предназначена е за автоматично пране, за изплакване и предене на всички продукти от различни видове тъкани. Пералнята има перална машина с предно зареждане. Предвижда се производството на три модификации на машини VYATKA-AUTOMAT:
• с 12 работни програми: 6 за дебели тъкани и 6 за тънки тъкани;
• с 14 работни програми: 7 за дебели тъкани и 7 за леки;
• с 16 фабрични програми: 8 за тежки материи и 8 за фини и памучни тъкани.
Автоматичната перална машина Vyatka осигурява незабавен избор на режим на пране с набор от необходимата програма с използване на синтетични препарати (автоматични прахове LOTOS, ERA за автоматични машини и др.).
Програмите се задават с копчето за управление и специалните бутони, разположени в предната част на машината. Вятка е защитена от преливане на събраната вода. Машината е оборудвана с хидравличен филтър, който задържа големи чужди тела. Връзката на капака на този филтър с корпуса на машината е херметично затворена и може да издържи на огромно налягане от 9,4 kPa.
Дизайнът на машината има пълно оттичане на течността от стиролния резервоар: допустимата оставаща вода в хидравличната система е около 500 ml.
Всички процеси на измиване, изплакване, предене на продукти и регулиране на програмите и температурата на детергентните разтвори се извършват напълно автоматично. Зареждането на пране и препарати, настройване на програма, включване на машината и разтоварване на чисто пране след пране може да се извършва само ръчно.
Корпусът на машината е изработен от висококачествена стоманена ламарина и се състои от щамповани компоненти, съединени заедно чрез лазерно заваряване. Корпусът се затваря отгоре с капак, който се закрепва с винтове. Корпусът на машината е боядисан в бяло. Вътре в тялото има резервоар с барабанен електромотор. Резервоарът е окачен на две големи цилиндрични пружини, те са прикрепени към ограничителите на основното поддържащо тяло. Контролът на отоплението и температурата на разтвора за измиване се извършва с помощта на електрически нагревател и температурни сензори.

Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka
Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka
Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka
Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka Какви са предимствата на автоматичната перална машина Vyatka Какви са предимствата на автоматичната перална машина VyatkaHome | Articles

December 3, 2022 15:20:22 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting