Какви сателити има?

Сателитските антени се од разни видови, но главни и најкористени се оние со огледало во форма на параболоид на револуција, кои пак се поделени во две главни класи: директен фокус и офсет. Сите други видови сателитски чинии се многу егзотични и обично се инфериорни во однос на параболните во однос на односот цена / квалитет.

Какви сателити има?
Какви сателити има?
Какви сателити има?
Какви сателити има? Какви сателити има? Какви сателити има?Home | Articles

July 4, 2022 00:00:30 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting