Када одабрати ЛЦД ТВ

Када дође светао тренутак свесне одлуке о промени старог телевизора, одмах се поставља питање шта треба бити ново? Да ли треба да изаберем доказано време коришћења екрана на „ЛЦД-у“ или је боље купити нагомилану „ плазму “? постаје корисно објективно разумети предности и проблематична подручја сваке од опција како би се направио најбољи избор ЛЦД телевизора или било ког другог.
Познато је како екран ради на ЦРТ-у. Електрони који пролазе кроз зрачну цев избацују фотоне. Свака истакнута тачка на екрану поприма другачију боју због мешања црвене, плаве и зелене нијансе. Заједничка активност свих тачака ствара смислену слику на екрану. Брзина треперења екрана треба да буде стандардна - кадрови у секунди. ЦРТ ТВ има следеће главне недостатке:
- димензионални уређај;
- штетно за здравље електромагнетним зрачењем;
- слика на екрану може треперити.
Избор ЛЦД телевизора може бити засјењен таквим информацијама. Поред тога, ЛЦД телевизор можда није толико светао, контрастан као плазма. Имајте мање углове гледања.
Шта би могло бити пријатније провести вече у друштву сродне душе, гледајући филмове на великом ЛЦД телевизору и седећи на мекој и удобној италијанској софи. Поуздани добављач италијанског намештаја Елите-стиле ће вам помоћи да одаберете и купите добру софу за спаваћу собу.
Екран на плазми нема треперење или зрачење, што је сигурније за људско тело. Али ЛЦД ТВ троши много мање електричне енергије. Избор телевизора такође може да се заснива на цени уређаја. У том случају, одмах треба да истакнете своје поставке у вези са величином дијагонале екрана. Ако је сврха куповине велики широки телевизор, исплативије је купити плазма, а са малом дијагоналом ЛЦД телевизор.
Значајан недостатак плазма екрана је његово сагоревање, што резултира плазмом која траје мање година у поређењу са ЛЦД телевизором. Овај други има много нижу радну температуру уређаја и додељивање пиксела за њих није застрашујуће.
Изузетно је тешко недвосмислено дати предност одређеној технологији и направити одређени избор телевизора. Вреди се сетити општег тренда ка нижим ценама, као и потребе за истраживањем целокупне понуде уређаја.

Када одабрати ЛЦД ТВ
Када одабрати ЛЦД ТВ
Када одабрати ЛЦД ТВ
Када одабрати ЛЦД ТВ Када одабрати ЛЦД ТВ Када одабрати ЛЦД ТВHome | Articles

December 3, 2022 05:01:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting