Интелигентни вртлог

Најновија техничка достигнућа уграђена су у Вхирлпоол фрижидере. Уз то, фрижидер има и удобан дизајн, како споља, тако и изнутра. Нова технологија укључује „ шесто чуло “. Унутар фрижидера налазе се сензори. Дизајнирани су да преносе информације. То се дешава када се температура у фрижидеру промени. У овом случају, сви подаци се преносе на додирну плочу. Овај панел одређује време када је потребно повећати снагу за хлађење температуре у фрижидеру. На пример, у топлој сезони, након повратка из куповине, све их морате ставити у фрижидер. Сва храна је прилично врућа. Након што су их све ставили у фрижидер, врата су била отворена дуже време. Истовремено се повећала температура у одељку фрижидера. Уграђени сензори тренутно реагују на ову чињеницу.
Примљене информације преносе на панел. Подаци се обрађују и систем закључује да је неопходно снизити температуру. Температура у фрижидеру ће пасти на жељени ниво пет пута брже од уобичајеног фрижидера. Ова функционалност омогућава вам да храну дуже одржавате свежом и здравом.
Нови хладњаци Вхирлпоол опремљени су дигиталним ЛЦД дисплејем. На овом дисплеју можете да контролишете бројне функције фрижидера. Овај екран приказује температуру у одељцима замрзивача и фрижидера. Екран се може користити за укључивање и искључивање стања приправности.
Овде такође можете да укључите и искључите осветљење дозатора за лед и воду. Можете одабрати режим који прави коцкице леда или мрвице. Обезбеђени су радови са функцијама као што су " брзо хлађење ", " брзо замрзавање ". Фрижидер је опремљен филтером који пречишћава воду за будући процес хлађења или претварајући је у лед. ЛЦД приказује колико је филтер за чишћење прљав. Ако су врата фрижидера отворена дуго времена, фрижидер ће емитовати звучни сигнал да о томе обавести.
Ако се долазак гостију очекује у блиској будућности, тада можете користити функцију брзог хлађења бочица, које ће их моћи хладити пола сата. Током одјаве можете користити функцију прослеђивања „ Празници “. За малу децу је обезбеђена брава.

Интелигентни вртлог
Интелигентни вртлог
Интелигентни вртлог
Интелигентни вртлог Интелигентни вртлог Интелигентни вртлогHome | Articles

December 8, 2022 01:51:12 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting