Интелигентен джакузи

Най-новите технически постижения са включени в хладилниците Whirlpool. Заедно с това хладилникът има удобен дизайн, както отвън, така и отвътре. Новата технология включва „ шесто чувство “. Вътре в хладилника има сензори. Те са предназначени да предават информация. Това се случва, когато температурата в хладилника се промени. В този случай всички данни се прехвърлят към сензорния панел. Този панел определя времето, когато е необходимо да се увеличи мощността за охлаждане на температурата в хладилника. Например, през топлия сезон, след като се върнете от пазаруването, трябва да ги поставите всички в хладилника. Всички храни са доста горещи. След като ги постави всички в хладилника, вратата беше отворена за продължителен период от време. В същото време температурата в отделението на хладилника се повиши. Вградените сензори незабавно реагират на този факт.
Те предават получената информация на панела. Информацията се обработва и системата заключава, че е необходимо да се понижи температурата. Температурата в хладилника ще спадне до желаното ниво пет пъти по-бързо от обикновения хладилник. Тази функционалност ви позволява да поддържате храната свежа и здравословна за по-дълго време.
Новите хладилници Whirlpool са оборудвани с цифров LCD дисплей. На този дисплей можете да контролирате многото функционалности на хладилника. Този дисплей показва температурата в отделенията на фризера и хладилника. Дисплеят може да се използва за включване и изключване на системата в режим на готовност.
Тук можете също да включите и изключите осветлението на дозаторите за лед и вода. Можете да изберете режим, който прави кубчета лед или трохи. Осигурени са работи с такива функции като " бързо охлаждане ", " бързо замразяване ". Хладилникът е оборудван с филтър, който пречиства водата за бъдещия процес на охлаждане или превръщането й в лед. LCD показва колко е замърсен почистващият филтър. Ако вратата на хладилника е отворена за дълго време, хладилникът ще издава звуков сигнал, за да уведоми за това.
Ако пристигането на гостите се очаква в близко бъдеще, тогава можете да използвате функцията за бързо охлаждане на бутилките, която ще може да ги охлажда за половин час. По време на освобождаване можете да използвате функцията за напред " Почивки ". За малки деца е предвидена ключалка.

Интелигентен джакузи
Интелигентен джакузи
Интелигентен джакузи
Интелигентен джакузи Интелигентен джакузи Интелигентен джакузиHome | Articles

December 6, 2022 16:06:40 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting