Инсталирање фрижидера

Наравно, пре него што започнете директно инсталирање фрижидера, морате пажљиво прочитати приложена упутства. Тек након тога потребно је прегледати све електричне ожичење. Не би требало бити знакова оштећења. Ако их има, онда је најбоље позвати специјалисте да их елиминише. У овом случају неће бити проблема са накнадном гаранцијом. Следећи ово, неопходно је утврдити да ли напон у мрежи одговара оним показатељима који су дозвољени за рад расхладног уређаја. Ако се примете велика одступања од норме, онда је најбоље користити трансформатор за домаћинство у раду фрижидера. Током повезивања, немојте дозволити да кабл за напајање уђе испод фрижидера. То може проузроковати каснији кратки спој и, као резултат, пожар. Да бисте избегли такву сметњу, најбоље је везати је за кондензатор. За ово је погодан обичан канап.
У случају да БХП преузме уземљење, потребно је инсталирати одговарајући излаз. Сви они, и утикач и утичница, опремљени су са три стуба. Да би фрижидер могао правилно да ради, мора да обезбеди слободно циркулирање ваздуха. Фрижидер ради као пумпа. Топлота која је унутра испумпава се и одводи споља.
Грејање се дешава споља. Што се више хране хлади у фрижидеру, то се ваздух више загрева у соби у којој се налази фрижидер. Савремени фрижидери имају глатке зидове. Завојница је у овом случају прилично чврсто причвршћена за зид. Може се налазити и изнутра и споља. Приликом постављања фрижидера потребно је оставити обавезни размак од најмање пет центиметара. Посебно се истичу они фрижидери који су уграђени у кухињски намештај. Ту се такође морају поштовати све технике.
Многи савремени модели су опремљени аутоматским затварачима врата, али можете их сами направити. Да бисте то урадили, потребно је само да вратите фрижидер или замрзивач за 2 степена. Не препоручује се постављање фрижидера у близини пећи или прозора. Долазећа топлота изазваће загревање фрижидера и, као резултат, већу потрошњу енергије. Ако друга опција није могућа, онда је потребно поставити екран са рефлектујућом површином између фрижидера и извора топлоте.

Инсталирање фрижидера
Инсталирање фрижидера
Инсталирање фрижидера
Инсталирање фрижидера Инсталирање фрижидера Инсталирање фрижидераHome | Articles

November 28, 2022 04:23:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting