Инсталиране на хладилника

Естествено, преди да започнете директно инсталиране на хладилника, трябва внимателно да прочетете приложените инструкции. Едва след това е необходимо да се проверят всички електрически кабели. Не трябва да има признаци на повреда. Ако има такива, най-добре е да се обадите на специалист, който да ги отстрани. В този случай няма да има проблеми с последващата гаранция. След това е необходимо да се установи дали напрежението в мрежата отговаря на онези показатели, които са допустими за работата на хладилното устройство. Ако се наблюдават големи отклонения от нормата, тогава най-добре е да използвате битов трансформатор в работата на хладилника. По време на връзката не позволявайте захранващият кабел да попадне под хладилника. Това може да предизвика последващо късо съединение и в резултат на това пожар. За да избегнете подобна неприятност, най-добре е да го привържете към кондензатор. За това е подходящ обикновен канап.
В случай, че BHP приеме заземяване, е необходимо да се инсталира подходящ контакт. Всички те, както щепселът, така и гнездото, са оборудвани с три полюса. За да работи хладилникът правилно, той трябва да осигури свободна циркулация на въздуха. Хладилникът работи като помпа. Топлината, която е вътре, се изпомпва и отвежда навън.
Нагряването става отвън. Колкото повече храна се охлажда в хладилника, толкова повече въздухът се загрява в стаята, където се намира хладилникът. Съвременните хладилници имат гладки стени. Намотката в този случай е доста плътно прикрепена към стената. Може да се намира както отвътре, така и отвън. Когато инсталирате хладилника, е необходимо да оставите задължителна празнина от поне пет сантиметра. Особено забележителни са тези хладилници, които са вградени в кухненските мебели. Там трябва да се спазват и всички техники.
Много модерни модели са оборудвани с автоматични затварящи врати, но можете да ги направите сами. За да направите това, просто трябва да върнете хладилника или фризера на 2 градуса назад. Не се препоръчва да инсталирате хладилници близо до печката или прозореца. Постъпващата топлина ще провокира нагряване на хладилника и в резултат на това по-голяма консумация на енергия. Ако друга опция не е възможна, тогава е необходимо да поставите екран с отразяваща повърхност между хладилника и източника на топлина.

Инсталиране на хладилника
Инсталиране на хладилника
Инсталиране на хладилника
Инсталиране на хладилника Инсталиране на хладилника Инсталиране на хладилникаHome | Articles

December 6, 2022 17:12:54 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting