Инсталиране на сателитна телевизия в страната

Ако планирате да инсталирате сателитна телевизия във вашата селска къща и искате да го направите възможно най-евтино, ще бъде полезно да прочетете следните съвети.
Собствениците на летни вили често водят използвани телевизори в своите дачи. В този случай инсталирането на сателитна телевизия няма да може да реанимира телевизията и всички ваши разходи, свързани с желанието да инсталирате сателитна антена, ще бъдат неефективни.
Има реален начин да спестите пари. Инсталирането на сателитна телевизия ще ви струва много по-малко, ако направите цялата подготвителна работа сами. На първо място, трябва да решите: коя сателитна телевизионна система отговаря на вашите нужди и възможности {вж. раздел "Сателитни системи"}. Сега трябва да изберете място, където би било удобно да инсталирате сателитна антена, и посоката на въртене на огледалото на антената {вж. Вижте раздела „Как сами да инсталирате сателитна антена“}. След това ще трябва сами да извършите окабеляването {в най-простия случай, просто поставете антенния кабел към телевизора}. След това трябва да инсталирате скобата, на която ще бъде монтирано огледалото на антената. Скоба с набор от крепежни елементи, както и антенен кабел {ние използваме кабел FinMark, F 660 или F 690}, могат да бъдат закупени в Киев на радио пазара.
В някои случаи инсталирането на сателитна телевизия в страната е изпълнено със сериозни трудности, свързани с определянето на местоположението на антената. Например високите дървета в избраната посока ви принуждават да вдигнете сателитната антена високо над покрива на къщата. В този случай антената е монтирана върху метална тръба с външен диаметър 40-50mm.
Ако инсталирането на сателитна телевизия се извършва в неохраняема дача, тогава предпазните мерки няма да бъдат излишни. В този случай се препоръчва да инсталирате сателитната антена възможно най-високо, на недостъпно място.

Инсталиране на сателитна телевизия в страната
Инсталиране на сателитна телевизия в страната
Инсталиране на сателитна телевизия в страната
Инсталиране на сателитна телевизия в страната Инсталиране на сателитна телевизия в страната Инсталиране на сателитна телевизия в странатаHome | Articles

November 28, 2022 17:24:37 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting