Избор преносних звучника за иПхоне

Пронаћи одговарајући систем звучника за Аппле производ заправо није лак задатак. А све зато што је избор квалитетних понуда огроман. Чак и мали брендирани иПхоне звучници могу да пруже одличан звук, неупоредив с њиховом величином. Одлично, али врло скупо!
Најједноставније решење је да на иПхоне прикачите све скупе звучнике са излазом 3,5. Јефтино и весело. Размотрићемо неколико релевантних и занимљивих производа за добијање сјајног звука у контексту оптималног односа цене и квалитета.
Прикључна станица Пхилипс ДС300 способна је да пружи чист звук такве јачине да је у стану довољно 50 одсто њене снаге. Прикључна станица се може користити 100 посто у пространим собама, холовима - на пример, за звучне презентације. А ово је по цени од 86 долара. Међу предностима станице је могућност аутономног рада од АА батерија. Присуство аудио улаза омогућава вам да Пхилипс ДС300 користите као звучнике за преносни рачунар. Релативни недостаци укључују синхронизацију са иПхоне-ом, који као резултат тога ради као рачунар и телефон само када је станица искључена.
За оне који иПхоне користе као свој главни плејер, посебна понуда Аницом Фипо Блуетоотх адаптер аудио пријемника за иПод биће занимљива. Адаптер преноси музику са иПод-а / иПхоне-а на звучнике или прикључну станицу путем Блуетоотх-а. Ово решење је погодно за оне чији сан - бежични звучници на иПхоне-у - још увек није доступан. Али адаптер кошта око 30 долара. Повезује се на конектор било ког звучника за иПхоне, који затим делује као Блуетоотх слушалица и бежично репродукује музику са телефона. Направа је компактна и не захтева додатни извор напајања. Све акустичке функције за пребацивање нумера, подешавање јачине звука су сачуване. Недостаци укључују губитак квалитета звука током репродукције.
У средњем сегменту цена између ових производа, вреди напоменути мултимедијални систем звучника са даљинским управљачем и УСБ / ТФ слотом за иПад, који кошта око 60 долара. Његове предности укључују могућност вертикалне и хоризонталне репродукције, што је погодно за гледање видео записа.

Избор преносних звучника за иПхоне
Избор преносних звучника за иПхоне
Избор преносних звучника за иПхоне
Избор преносних звучника за иПхоне Избор преносних звучника за иПхоне Избор преносних звучника за иПхонеHome | Articles

November 29, 2022 13:29:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting