Избор на преносими високоговорители за iPhone

Намирането на правилната система от високоговорители за продукт на Apple всъщност не е лесна задача. И всичко това, защото изборът на качествени оферти е огромен. Дори малките маркови високоговорители за iPhone могат да издават отличен звук, несравним с техния размер. Отлично, но много скъпо!
Най-простото решение е да прикачите евтини високоговорители с 3,5 изхода към вашия iPhone. Евтино и весело. И ще разгледаме няколко подходящи и интересни продукта за получаване на ярък звук в контекста на оптималното съотношение цена / качество.
Докинг станцията Philips DS300 може да издава чист звук с такава сила на звука, че 50 процента от мощността му е достатъчна в апартамент. Докинг станцията може да се използва на 100 процента в просторни стаи, зали - например за озвучаване на презентации. И това е на цена от $ 86. Сред предимствата на станцията е възможността за автономна работа от батерии АА. Наличието на аудио вход ви позволява да използвате Philips DS300 като високоговорители за лаптоп. Относителните недостатъци включват синхронизация с iPhone, който в резултат работи като компютър и телефон само когато станцията е изключена.
За тези, които използват iPhone като основен плейър, ще бъде интересна специалната оферта на аудио приемник за Bluetooth адаптер Anycom Fipo за iPod. Адаптерът прехвърля музика от iPod / iPhone към високоговорители или докинг станция чрез Bluetooth. Това решение е подходящо за тези, чиято мечта - безжични високоговорители на iPhone - все още не е на достъпна цена. Но адаптерът струва около 30 долара. Той се свързва с конектора на всеки високоговорител за iPhone, който след това действа като Bluetooth слушалка и възпроизвежда музика от телефона безжично. Приспособлението е компактно и не изисква допълнителен източник на енергия. Всички акустични функции за превключване на песни, регулиране на силата на звука са запазени. Недостатъците включват известна загуба на качество на звука по време на възпроизвеждане.
В средния ценови сегмент между тези продукти си струва да се отбележи мултимедийна система високоговорители с дистанционно управление и USB / TF слот за iPad, която струва около 60 долара. Неговите предимства включват възможността за възпроизвеждане както вертикално, така и хоризонтално, което е удобно за гледане на видеоклипове.

Избор на преносими високоговорители за iPhone
Избор на преносими високоговорители за iPhone
Избор на преносими високоговорители за iPhone
Избор на преносими високоговорители за iPhone Избор на преносими високоговорители за iPhone Избор на преносими високоговорители за iPhoneHome | Articles

December 3, 2022 18:03:38 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting