Заједно са фрижидером

Један од главних критеријума за одабир фрижидера је његов унутрашњи прибор. Свака компанија годишње изврши интерна прилагођавања додатне опреме како би привукла купце. Иако нема посебних промена у фрижидеру. Свака БХП има полице. Полице могу бити одсутне само у шкрињама или преносним фрижидерима. Ако се осврнете у прошлост, тада први фрижидери, осим полица, више нису били опремљени ничим. Дизајн, као и материјал од којег је полица направљена, биће пресудни током њеног радног века. Такође утичу на интензитет рада приликом чишћења фрижидера. А естетска перцепција зависи од њихових висококвалитетних перформанси. У прошлом веку полице су имале решеткасти изглед. Штавише, направљени су од цинка. Неки модели фрижидера данас користе сличне полице. Али прави произвођачи користе трајнији премаз за полице. Престижни модел се може разликовати употребом хромиране плоче.
Такође су применљиве полице од нерђајућег челика. Првобитни положај полица није се могао променити. Било је чврсто поправљено. Да бисте примили превелик предмет, морали сте да уклоните полицу из фрижидера. Након овога, полице су почеле да се регулишу. Корисна запремина коморе почела је да се користи са већом ефикасношћу. Тренутно постоје полице које се могу преклопити, као и телескопске полице. Модерне полице израђене су од прозирне пластике са ободима на све четири стране како би се избегло цурење.
Први фрижидери били су опремљени бочном полицом за чување боца. Данас постоје посебни хладњаци са нагибом који се користе посебно за чување вина. Сталци за вино имају дрвене полице.
Да би се чувало поврће и воће, сваки фрижидер има посебно предвиђене фиоке. У почетку је постојала само једна кутија. Налазио се доле. Преграде су коришћене за изолацију складишта поврћа и воћа. Тада је одлучено да се створе две одвојене кутије. У почетку се као материјал користила бела пластика, али сада је прозирна и може имати било коју боју.

Заједно са фрижидером
Заједно са фрижидером
Заједно са фрижидером
Заједно са фрижидером Заједно са фрижидером Заједно са фрижидеромHome | Articles

December 3, 2022 05:29:03 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting