Заедно с хладилника

Един от основните критерии за избор на хладилник са неговите вътрешни аксесоари. Всяка компания прави вътрешни корекции на аксесоарите ежегодно, за да привлече клиенти. Въпреки че няма специфични промени в хладилника. Всяка BHP има рафтове. Рафтовете могат да отсъстват само в сандъчета или преносими хладилници. Ако погледнете назад във времето, тогава първите хладилници, освен рафтовете, вече не бяха оборудвани с нищо. Дизайнът, както и материалът, от който е направен рафтът, ще бъдат решаващи по време на експлоатационния му живот. Те влияят и върху интензивността на труда при почистване на хладилника. А естетическото възприятие зависи от тяхното висококачествено изпълнение. През миналия век рафтовете имаха решетъчен вид. Освен това те са направени с цинково покритие. Някои модели хладилници използват подобни рафтове в наши дни. Но истинските производители използват по-трайно покритие за рафтовете. Престижният модел може да се различи с използването на хромирана покритие.
Приложими са и рафтове от неръждаема стомана. Първоначалното положение на рафтовете не може да бъде променено. Беше здраво фиксиран. За да поберете голям предмет, трябваше да извадите рафта от хладилника. След това рафтовете започнаха да се регулират. Използваният обем на камерата започва да се използва с по-голяма ефективност. В момента има рафтове, които могат да се сгъват, както и телескопични рафтове. Модерните рафтове са изработени от прозрачна пластмаса с джанти от четирите страни, за да се избегнат течове.
Първите хладилници бяха оборудвани със страничен рафт за съхранение на бутилки. Днес съществуват специални накланящи се хладилници, които се използват специално за съхранение на вина. Стелажите за вино имат дървени рафтове.
За да съхранявате зеленчуци и плодове, всеки хладилник има специално определени чекмеджета. Първоначално имаше само една кутия. Той се намираше отдолу. Преградите бяха използвани за изолиране на съхранението на зеленчуци и плодове. Тогава беше решено да се създадат две отделни кутии. Първоначално като материал се използва бяла пластмаса, но сега тя е прозрачна и може да има всякакъв цвят.

Заедно с хладилника
Заедно с хладилника
Заедно с хладилника
Заедно с хладилника Заедно с хладилника Заедно с хладилникаHome | Articles

November 29, 2022 13:14:19 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting