Горење

Словеначка компанија Горење је на европском тржишту позната од 1950. Прва биљка се налазила у селу Грениер. Управо је ово име узето као бренд компаније. У почетку се компанија бавила производњом производа за пољопривреду. Прва серија штедњака произведена је 1658. Овај производ је толико запањио све потрошаче да је 1961. године прва серија таквих плоча послата у Немачку. Количине производње су се непрестано повећавале. 1968. године компанија је започела производњу фрижидера који су били опремљени компресорима. Да би пуштање производа имало логичан закључак, компанија је одлучила да се бави производњом кухињског намештаја и пратеће опреме. Најквалитетније слушалице објављене су 1971. године. Одабрана стратегија компаније као и маркетиншке стратегије биле су савршене. Као резултат, ширење малопродајне мреже Горење догодило се не само у земљи, већ и у иностранству.
Данас се компанија не бави само производњом фрижидера. Подручја њене делатности укључују производњу намештаја, хотелске и ресторанске услуге, инструменте и машинство. Више од педесет посто производње се извози. У блиској будућности компанија треба да уђе у пет највећих произвођача кућних апарата. Горење годишње произведе два и по милиона производа. Фрижидери и замрзивачи чине милион производа. Шпорети за кување такође заузимају милион, машине за прање веша - пет стотина јединица.
Размотривши фрижидер Горење, и једноставна домаћица и стручњак биће запањени. Унутрашњи и спољашњи дизајн фрижидера је највиши стандард. Сви фрижидери компаније искључују употребу супстанци штетних за животну средину. Контрола температуре врши се електронским путем. Овај детаљ се може приписати најновијим достигнућима компаније. Контрола температуре у фрижидеру и замрзивачу је електронска. У случају да власник фрижидера често отвара фрижидер, систем ће самостално регулисати температуру. Замрзивачи су опремљени са два хладњака. Температура у таквим замрзивачима је најтачнија. Неки модели Горењевих фрижидера имају вентилатор. Ту су и радио, сат и ЛЦД дисплеј у модерном кућном асистенту.

Горење
Горење
Горење
Горење Горење ГорењеHome | Articles

November 29, 2022 12:38:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting