Глатки зид фрижидера

Ако узмемо у обзир америчке Сиде-би-сиде фрижидере, онда је пожељно да их инсталирамо уградне. Када се упознате са европским фрижидерима, можете видети да се њихов измењивач топлоте налази на задњем зиду. Због тога се такав фрижидер не може померити близу зида. Овде је потребно стриктно поштовати упутства која препоручује произвођач. Најчешће би ово растојање од зида до фрижидера требало да одговара растојању од 5-8 цм.Техника израђена у САД претпоставља потпуно глатки зид. Измењивач топлоте у произведеној опреми налази се у доњем делу, на „ основи “. Као резултат овог аранжмана, опрема се може гурнути уз зид, као и уградити у намештај. Овај положај се не може постићи стандардном техником која не подразумева непосредну близину.
Одржавање таквих фрижидера данас је изненађујуће једноставно. Али не тако давно, пре три године, о таквој техници се морало бринути. Сва прашина се морала уклањати из измењивача топлоте једном у три месеца. Савремене технологије омогућавају минимално сакупљање прашине. С обзиром на ово, одржавање фрижидера је минимално. Али ако се у соби користе грејани подови, онда је неопходно напустити такав фрижидер, у којем се измењивач топлоте налази у доњем делу. Радни век компресора у овом случају ће се смањити. И потрошња електричне енергије фрижидера ће се повећати.
Сиде-би-сиде фрижидер има прилично дуг радни век. Као што показују чињенице и произвођачи, он може правилно да ради до 10-15 година. Сложите се да је мало уобичајених фрижидера способних за дуготрајно правилно служење. Сиде-би-сиде фрижидер је, наравно, дизајниран за оне који преферирају интензивније коришћење ове технике.
Овај фрижидер може радити при пуном оптерећењу у условима високих температура. Температура ваздуха може досећи +40 степени, а фрижидер неће осетити ово оптерећење. Али, у сваком случају, најважнији квалитет овог фрижидера је тај што су дизајн, као и рад без потешкоћа, промишљени до најситнијих детаља.

Глатки зид фрижидера
Глатки зид фрижидера
Глатки зид фрижидера
Глатки зид фрижидера Глатки зид фрижидера Глатки зид фрижидераHome | Articles

December 5, 2022 04:06:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting