Гладка стена на хладилника

Ако разгледаме американските хладилници Side-by-side, тогава е за предпочитане да ги инсталирате вградени. Когато се запознаете с европейските хладилници, можете да видите, че техният топлообменник е разположен на задната стена. Поради това такъв хладилник не може да бъде преместен близо до стената. Тук се изисква стриктно спазване на инструкциите, препоръчани от производителя. Най-често това разстояние от стената до хладилника трябва да съответства на разстояние от 5-8 см. Техниката, произведена в САЩ, предполага напълно гладка стена. Топлообменникът в произведеното оборудване е разположен в долната част, на " основата ". В резултат на тази подредба оборудването може да бъде притиснато близо до стената, както и да бъде вградено в мебелите. Тази позиция не може да бъде постигната със стандартна техника, която не включва непосредствена близост.
Поддръжката на такива хладилници днес е изненадващо проста. Но не толкова отдавна, преди три години, трябваше да се грижи за подобна техника. Целият прах трябваше да се отстранява от топлообменника веднъж на всеки три месеца. Съвременните технологии осигуряват минимално събиране на прах. С оглед на това поддръжката на хладилника е минимална. Но ако в стаята се използват топъл под, тогава е необходимо да се изостави такъв хладилник, в който топлообменникът е разположен в долната част. В този случай експлоатационният живот на компресора ще бъде намален. И консумацията на електроенергия на хладилника ще се увеличи.
Хладилникът Side-by-side има доста дълъг експлоатационен живот. Както показват фактите и производителите предполагат, че той е в състояние да работи правилно до 10-15 години. Съгласете се, че малко обикновени хладилници могат да служат правилно за дълго време. Хладилникът Side-by-side е, разбира се, предназначен за тези, които предпочитат по-интензивното използване на тази техника.
Този хладилник може да работи при пълно натоварване при условия на висока температура. Температурата на въздуха може да достигне +40 градуса и хладилникът няма да усети това натоварване. Но във всеки случай най-важното качество на този хладилник е, че дизайнът, както и безпроблемната работа, са обмислени до най-малкия детайл.

Гладка стена на хладилника
Гладка стена на хладилника
Гладка стена на хладилника
Гладка стена на хладилника Гладка стена на хладилника Гладка стена на хладилникаHome | Articles

December 5, 2022 04:07:30 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting