Гениален Electrolux

Още през 2010 г. Юрий Дмитриев предложи нова концепция на Electrolux - хладилникът на бъдещия хладилник Bio Robot.
Този " Electrolux " ще съдържа биополимерен гел, който се охлажда чрез луминисценция и обгръща продуктите със своята маса. Гелът ще запази първоначалното им качество, а безвъздушното пространство на хладилника ще му помогне в това. За такава единица не е необходим енергиен източник, тъй като енергията за охлаждане ще идва от околната среда.
Всички продукти се поставят във вид аморфна активна маса, която заема много по-малко място от всеки хладилник, който съществува днес. Продуктите могат да бъдат позиционирани във всяка посока: отдолу, отгоре, хоризонтално, вертикално.
Разбира се, тази идея е твърде фантастична, но е и изключително красива. Дизайн, цвят, изпълнение просто хипнотизират изтънчените съвременници. И е напълно възможно след няколко години нашите кухни да се освободят от обемисти предшественици и да украсят своя дизайн с такъв био-робот.
Очевидно цената също ще бъде на ръба на фантазията. Но за всяко удоволствие, както се казва, трябва да платите.
Ако производителите на хладилници са решили да създадат нещо коренно различно от предишната технология, тогава няма такава тенденция в линията на нагревателите. Основната задача на въздушния нагревател е да поддържа желаната температура в помещението. И това може да се справи без използването на такива изискани неща като гел. Основното е, че стаята е топла.

Гениален Electrolux
Гениален Electrolux
Гениален Electrolux
Гениален Electrolux Гениален Electrolux Гениален ElectroluxHome | Articles

December 5, 2022 20:39:34 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting