Где да купим филтере за веш машине

Не постоје конкретни савети за поправку машина за прање веша, јер свака од њих има своју сервисну документацију и карактеристике. Али постоје кварови који се могу поправити ручно. То су често зачепљени филтери веш машина или привремени пад напона. Неколико савета ће вам помоћи да се сами снађете у грешкама.
1. Машина за прање веша се не покреће (индикаторске лампице су искључене).
У том случају проверите да ли је главни кабл прикључен у зидну утичницу. Такође је могуће да у кући нема струје. Неки модели машина за прање веша имају браве и машина се неће укључити док су врата отворена (нису добро затворена). Обавезно проверите да ли је славина за воду одвојена.
2. Машина се не пуни водом.
Први корак је провера да ли је вода у кући укључена. Такође пратите непропусност везе са водоводом. Уверите се да црево није савијено.
Ако је све у реду, највероватније се ради о филтерима који се периодично зачепе. Филтери за машине за прање веша могу се ручно очистити: одврните црево за довод воде (налази се на задњој страни машине за прање веша) и пажљиво, помоћу клешта, уклоните мрежу. Она би требала да се опере од прљавштине.
3. Јаке вибрације приликом прања.
Такав минус машина за прање веша може настати на неравној површини на којој стоји. Да бисте проверили да ли је то тако - само мало протресите аутомобил с једне на другу страну. Ако се машина љуља, треба је репозиционирати или под изравнати.
Ако се оваква врста буке јави током првог прања, не морате одмах користити гарантни лист. Једноставно неће добро доћи. У том случају проверите транспортне вијке. Ако јесу, пуцајте. Налазе се на задњој страни машине за прање веша.
Неравномерна дистрибуција веша може бити још један разлог за буку од ове технике. Да бисте посао вратили у нормалу, морате зауставити прање и пребацити веш.
Машина за прање веша може се покварити у било ком тренутку, поправљање може бити скупо и дуго, али ако се машина за кафу поквари, радионица Русцоффее ће вам брзо и ефикасно помоћи у поправци апарата за кафу у Москви.
4. Вода која цури из машине за прање веша.
Први корак је провера да ли је црево за довод воде заврнуто. Ако је црево на месту, дозатор детерџента мора бити очишћен. Да бисте то урадили, уклоните га подизањем и извлачењем. Затим темељито исперите топлом водом. Препоручује се редовно извођење ове операције.
Нека опрема дуго траје, а филтри се никада не зачепе.

Где да купим филтере за веш машине
Где да купим филтере за веш машине
Где да купим филтере за веш машине
Где да купим филтере за веш машине Где да купим филтере за веш машине Где да купим филтере за веш машинеHome | Articles

November 26, 2022 22:28:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting