Вътре в хладилника

Съхраняването на храна във фризера трябва да бъде придружено от използването на контейнери, оборудвани с въздуховоди. Това ще осигури безплатен достъп до въздуха и висококачествено съхранение на замразени продукти. За да улесни съхранението на масло и сирене в хладилника, той е оборудван със специално отделение или съд. Някои модели хладилници са оборудвани с мазнина с капак. Те могат да бъдат инсталирани на всяко място, удобно за тези цели.
Първите хладилници, предвидени за съхранение на яйца. За това беше създаден специален рафт с вдлъбнатини за яйца. Максималният брой яйца, които могат да се поберат в него, е 18. Ако в хладилника нямаше яйца, тогава този рафт не функционираше. За да се гарантира, че в хладилника няма неизползвано място, дизайнерите са осигурили подвижни рафтове. Броят на яйцата в тях също може да достигне 18 броя.
За да съхранявате кисели млека, извара от сирене и други малки продукти в хладилника, има странични рафтове, разположени на страничната врата на хладилника. Най-добре е да съхранявате ежедневни продукти на това място. Броят на джобовете на вратите може да зависи само от нуждите на потребителя. В случай, че вратата на хладилника не е силно натоварена, тя ще може да работи много по-дълго от предвиденото работно време. Вратата ще се огъне от постоянно претоварване. Херметичността ще бъде нарушена.
За да замразите малки предмети, можете да използвате вдлъбнатите тави. Използването на тава със студен акумулатор ще ви позволи да замразите храната много по-бързо. Най-често тези тави са инсталирани в горната част на фризера. Акумулаторът за студ е направен под формата на брикет, чанта, капак на контейнер, декоративна тава. Те имат висок топлинен капацитет, което им позволява да поддържат студ.

Вътре в хладилника
Вътре в хладилника
Вътре в хладилника
Вътре в хладилника Вътре в хладилника Вътре в хладилникаHome | Articles

November 28, 2022 18:07:11 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting