Видове прахосмукачки за домашна употреба

В нашата луда епоха прахосмукачката е необходим помощник в къщата. Без него при почистване е трудно за домакините. И ако по-рано изборът на прахосмукачки беше малък, сега има много различни видове прахосмукачки с различни функции. Какви са видовете прахосмукачки?
Трябва да почистите прахосмукачка малка стая, килим, мебели или дрехи? Тогава сухите прахосмукачки са за вас. Този тип прахосмукачка е евтина и с малки размери. Също така " сухите " прахосмукачки включват: конвенционални (балонни) прахосмукачки, които се използват за почистване на подове, мебели, килими. Такива прахосмукачки са компактни, лесни за придвижване, удобни за почистване на килери и дрешници. Например, ако току-що сте закупили нов матрак за диван и случайно се изцапате, тогава сухата прахосмукачка бързо ще реши вашите проблеми. Има и тип прахосмукачка в пълен размер, те са по-големи от ръчните и са по-скъпи, но имат повече функции, индикатор за процеса и просторен прахоуловител.
Има вертикални видове прахосмукачки. Почистването се използва в големи помещения, отлично се борят с мръсотията, алергените и са удобни за почистване, но са много масивни и създават много шум.
Вградените прахосмукачки премахват всички събрани прахове с неприятни миризми и вредни алергени чрез въздуховоди, вградени в стените или пода. Този тип прахосмукачка е безшумен, тъй като основният блок на уреда е изнесен от стаята. Степента на мощност и почистване е по-добра от тази на други прахосмукачки, доста скъпа и не е лесна за инсталиране. Инсталирани при ремонт или изграждане на къща, те консумират по-малко енергия.
Заоблен, малък, без маркучи и четки, той се движи из стаята и събира прах, дори заобикаля предмети и хора. Заинтригуван? Този прекрасен тип прахосмукачка се нарича робот прахосмукачка. Има няколко функции за почистване: редовно, бързо и локално. Прахосмукачка - роботът е удобен и красив, напълно ще освободи домакинята от почистване. Минуси: Скъпи и не много добри в боравенето с дългокосмести килими.
Измиване на прахосмукачки на сухо и мокро почистване, пръскане и абсорбиране на влага. Тип прахосмукачка ще измие прозорци и подове, ще дезинфекцира и ароматизира помещението, дори ще почисти запушена мивка, но те не могат да почистят естествените килими и паркет. Те са по-тежки от обикновено и след прибиране на реколтата се изискват грижи (измиване, сушене).

Видове прахосмукачки за домашна употреба
Видове прахосмукачки за домашна употреба
Видове прахосмукачки за домашна употреба
Видове прахосмукачки за домашна употреба Видове прахосмукачки за домашна употреба Видове прахосмукачки за домашна употребаHome | Articles

December 3, 2022 18:28:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting