Вестфрост

Једно од најпознатијих имена на тржишту за производњу фрижидера је компанија Вестфрост. Ова данска компанија је релативно млада. Ова компанија се појавила на тржишту кућних апарата 1963. године. Основао га је Арне Хоивиг. Због ненадмашног генија овог лидера, компанија је успела да стекне популарност након неколико година. Гаранција такве популарности био је најбољи квалитет робе коју је Вестфрост произвео. Током рада праћен је и квалитет сировина. Компанија се непрестано развијала. Обим производње вестфроста повећавао се из године у годину. После седам година постојања, компанија је почела да ради у две смене. Постао је део Елецтролука 1973. године. Процес производње је повећан због чињенице да је у погон доведена железничка линија.
Осамдесетих година компанија је међу првима применила технологије које смањују штетне ефекте на спољно окружење. Ова цифра је практично била нула. Компанија је заузела водећу позицију у производњи фрижидера који нису садржали ЦФЦ и ХЦФЦ фреоне. Компанија годишње испоручује 800.000 фрижидера и замрзивача у све делове света.
Запошљава скоро две хиљаде квалификованих запослених. Компанија има девет фабрика за стварање производа за употребу. 96% производа компаније се извози. С обзиром на ове високе перформансе, компанији Вестфрост додељена је данска краљева награда. Ова медаља препознаје квалитет, као и поузданост и еколошку исправност свих производа који се производе под брендом Вестфрост.
Компанија се прва одмакнула од стандардне беле боје фрижидера. Боја фрижидера одређена је жељама купаца. Ово је био први корак који је гурнуо компанију напред. Фрижидери су пронашли свој нови дизајн. Шема боја ових фрижидера има дванаест нијанси. Фрижидери имају два компресора. Температура замрзивача има сензор упозорења. Опремање фрижидера системом супер смрзавања такође омогућава стављање у први план. Заједно са производњом фрижидера, компанија се бави и производњом замрзивача. Познавајући његов највиши квалитет, произвођач има петогодишњу гаранцију.

Вестфрост
Вестфрост
Вестфрост
Вестфрост Вестфрост ВестфростHome | Articles

December 6, 2022 15:16:13 +0200 GMT
0.029 sec.

Free Web Hosting