Вградени хладилници: видове и методи за монтаж

Дълго време никой не е изненадан от изобилието на всякакви вградени технологии. Но това изобщо не означава, че вградените уреди не са особено популярни - напротив, продажбите му нарастват от година на година. Това обаче не е изненадващо: предвид броя на малките апартаменти у нас и броя на хората, живеещи в тях, които с всички сили се опитват да разширят поне малко наличната жилищна площ, вградената технология има светло бъдеще. Това важи особено за хладилниците, които винаги са се славили с това, че заемат много място в кухнята. Следователно ще бъде честно да обсъдим видовете вградени хладилници и как да ги инсталираме.
Как да изградим хладилник?
Различните модели вградени хладилници се отличават със системата за навеси на вратите. Хладилникът може да се вгради в шкафа без използването на панти. Това е система " пантограф ": предната врата на шкафа е прикрепена директно към вратата на хладилника и двете врати не се движат една спрямо друга по време на движение.
Ако хладилникът е вграден в шкаф с панти на вратата, това е алтернативна релсова система. Вратите на шкафа и хладилника се плъзгат една спрямо друга при движение. С тази система теглото на двете врати се разпределя равномерно между пантите на шкафа и вградения хладилник.
Хладилник с всякакъв размер може да бъде вграден в дизайнерския кухненски комплект по ваш избор. Това може да бъде малка хладилна камера с размерите на плот на масата или високи хладилници до тавана.
Хладилникът изобщо не трябва да прилича на гардероб. Например, уникална новост от Ariston е кутия за хладилник с прозрачни стени. Без да отваряте хладилника, можете веднага да видите продуктите в него. Това е функционален и модерен хладилен уред, който лесно се побира във всяко кухненско пространство.
Характеристики на вградените хладилници
Вградените хладилници имат същите функции като конвенционалните хладилници, освен това те имат редица предимства:
1. Режими за пестене на енергия. Можете да ги включите по време на ваканцията, за да не се налага да оставяте вратата на хладилника отворена;
2. " Нулева камера ". Тази функция ви позволява да съхранявате храна при оптимална температура и влажност, което ви позволява да ги запазите свежи по-дълго, отколкото в конвенционален хладилник;
3. Рентабилност. Вградените хладилници имат добра топлоизолация на стените;
4. Нисък фонов шум. Декоративните панели предотвратяват проникването на шум в кухненското пространство
5. Капацитет. Вградените уреди заемат по-малко място, но в същото време имат по-голям капацитет.
Хладилник може да се вгради в почти всеки интериор на дом, офис, витрини.

Вградени хладилници: видове и методи за монтаж
Вградени хладилници: видове и методи за монтаж
Вградени хладилници: видове и методи за монтаж
Вградени хладилници: видове и методи за монтаж Вградени хладилници: видове и методи за монтаж Вградени хладилници: видове и методи за монтажHome | Articles

December 8, 2022 01:56:46 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting