Боје модела иПод Нано

ИПод нано шесте генерације има значајне разлике у односу на друге генерације. Механичка контрола, која је извршена помоћу точкића за клик, одсутна је, али појавио се екран осетљив на додир који подржава мултитоуцх. Међутим, недостатак прстена значио је да су многе корисне функције иПод нано плејера једноставно нестале.
Аппле иПод нано 6Г има прилично велики капацитет меморије од 8/16 ГБ. Подржава следеће формате: МП3, ААЦ, Аппле Лосслесс (аудио), ЈПЕГ (фотографија). Екран ипод нано плејера је 1,54 инча, резолуција је 240 к 240 пиксела. Величина - 41 * 38 * 9 мм, тежина - 21 грама.
Комплет плејера укључује прозирну пластичну кутију, слушалице, жицу тако да се плејер може повезати са рачунаром, налепницу са логотипом произвођача Аппле.
Облик ипод нано плејера је четвртаст, димензије су компактне, тело је метално. Међутим, несумњиви недостатак плејера је што је шема боја постала блеђа у поређењу са претходним моделима.
Уз додирни екран, уређајем можете управљати помоћу тастера за јачину звука и дугмета за укључивање / искључивање екрана.
Разлика између ипод нано плејера је у томе што уместо стандардног УСБ излаза има власнички конектор.
Интерфејс плејера је хибрид иОС интерфејса и ранијих иПод модела. 14 икона на четири радне површине представљају функције играча. Иконе се могу поставити на начин који је прикладан за власника. Лоша страна новог модела је што су брзина и тачност кретања кроз радне листе много мање него код старијих модела. Плус је што је контрола јачине звука погоднија, с обзиром да је постала „ слепа “, али ту су и нови недостаци - немогуће је слепо контролисати репродукцију, што је врло незгодно, јер иПод нано 6Г плејер представља креатори као изврсно и највише најбоље решење за тркаче и друге спортисте. Велики недостатак модела је и тај што плејер не производи видео датотеке.
Ако се поново окренемо плусевима, онда је ово несумњиво ФМ радио. Добар квалитет пријема, велики број станица може бити додат на листу омиљених станица, " живи пауза " мод , у којем играч може тампон 15 минута времена емитовања, разликује овај модел од других.
Трајање батерије иПод нано 6Г је 24 сата, али у пракси ради око 30 сати, што је веома велики плус модела.
Стога су предности Аппле иПод нано 6Г следеће:
- мала тежина и компактна величина
- штипаљка за ношење играча на одећи
- одличан радио пријемник
- плејер се може користити као сат,
а минуси су:
- мали екран и његов упитни квалитет
- интерфејс није лак за употребу
- немогуће је контролирати играча „ слепо “
- не подржава видео
- ако нема спољних додатака, диктафон је бескористан
- максимална јачина звука је мала.

Боје модела иПод Нано
Боје модела иПод Нано
Боје модела иПод Нано
Боје модела иПод Нано Боје модела иПод Нано Боје модела иПод НаноHome | Articles

November 29, 2022 14:01:25 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting