Босцх

Босцх је један од најпрепознатљивијих брендова у Немачкој. Тренутно се под овом марком продаје огромна количина електронике и кућних апарата. Оснивач овог бренда био је Немац Роберт Аугуст Босцх. Током Првог свјетског рата приход компаније износио је 4 милиона марака. У свом раду Босцх је користио прилично једноставне, али најважније животне принципе, захваљујући којима је успео да се развије до ових размера. Данас компанија производи такву опрему која се користи у пракси. Сви уређаји који могу олакшати човеков живот и даље се стварају под брендом Босцх. Компанија годишње потроши око сто милиона евра на заштиту животне средине. Прва компанија која је започела производњу фрижидера за кућне потребе била је компанија Босцх. Овај догађај се догодио 1933. године. Ове године је први пример овог кућног помоћника представљен на сајму у Лајпцигу. У случају да је савремени купац видео овај фрижидер, не би га препознао. Личио је на „ бубањ “ на ногама. Његов изглед је више личио на модерну машину за прање веша. Тежина таквог фрижидера достигла је 80 кг. А корисна запремина му је била 60 литара. Три дана се у њему могла чувати храна. У то време је ово достигнуће било веома релевантно. Губитак енергије је много мањи за цилиндрични фрижидер.
Што се тиче чувеног система Но Фрост, и овде је Босцх предњачио. Он је био тај који га је први применио. Као резултат његове употребе, лед и мраз се не стварају у замрзивачу или на храни. Температура је константна. Унутрашњи дизајн фрижидера промишљен је до најситнијих детаља. Стога функционалност фрижидера има највише перформансе. Храна се може дуже чувати због употребе свежих зона. Тамо ће бити очуван не само изворни изглед, већ и сав укус и корисна својства.
Све полице фрижидера израђене су од каљеног стакла. Ако је потребно, сами можете створити потребни волумен. Да бисте то урадили, потребно је само да преуредите полицу на жељени ниво. Велику посуду или теглу лако можете ставити у фрижидер. Већина фрижидера произвођача Босцх има најнижу класу енергетске ефикасности.

Босцх
Босцх
Босцх
Босцх Босцх БосцхHome | Articles

November 28, 2022 04:36:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting