Борба против мириса хладњака

Најчешће је фрижидер за нас оличење чистоће и свежине, јер би било једноставно глупо чувати храну у другим условима. Међутим, дешава се да у неким случајевима почне да мирише далеко од свежег ... Такозвани „ мирис хладњака “ познат је многима, али не знају сви како се правилно носити са тим. Али такав јантар није само непријатан, већ и безнадежно квари укус многим јелима, осим ако их не спакујете у херметичке вреће, за којима понекад нема жеље, а најчешће нема довољно времена. Ево неколико једноставних, али моћних савета који ће вам помоћи да се борите против мириса фрижидера.
Међутим, постоји неколико начина који помажу у уклањању мириса из фрижидера.
1. Прво ослобађамо полице фрижидера од хране и темељито их обришемо следећим једињењима: раствор соде, раствор амонијака или сирћета, паста за зубе нанета на сунђер;
2. Проветрите и осушите фрижидер.
3. Ставите неку врсту упијајућег средства: кору устајалог хлеба (или неколико кришки ако је мирис превише постојан), исечену јабуку, комаде сировог кромпира, млевена зрна кафе у отворену посуду, кору цитруса, отворено паковање сода.
Као што видите, начини уклањања мириса из фрижидера су прилично једноставни. Не заборавите да га одмрзавате и перете два пута годишње према горе наведеним методама, а храну држите испод поклопца у контејнерима направљеним само од висококвалитетних материјала.

Борба против мириса хладњака
Борба против мириса хладњака
Борба против мириса хладњака
Борба против мириса хладњака Борба против мириса хладњака Борба против мириса хладњакаHome | Articles

December 5, 2022 21:15:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting