Аристон

Бренд Аристон створен је шездесетих година. Ако ово име преведете са грчког, онда то значи „ најбоље “. Производи ове компаније појавили су се на руском тржишту 90-их. 1995. године у Русији се појавила прва канцеларија ове компаније. Постепено је расла продаја брендова као што су Индесит и Аристон. Овај бренд је постајао све популарнији код руског потрошача. Али након што се 1998. године догодила криза у Русији, обим свих продатих производа благо се смањио. Компанија је 2000. године одлучила да ојача своју позицију на руском тржишту. У ту сврху биљку је купио „ Стинол “. После реорганизације у свим правцима, фабрика је могла да производи 1.300.000 фрижидера годишње. Као резултат, накнадна продаја је утростручена. Данас компанија представља 35% производа доступних на овом тржишту. Први модернизирани фрижидер типа " цомби " постао је напредни фрижидер. Данас је планирано да се произведе до 1,5 милиона јединица производа годишње.
Тајна таквог успеха може се сматрати чињеницом да су сви производи које је компанија производила били пре свега усмерени на потребе потрошача. Пратећи задатак у стварању робе била је њихова максимална погодност и удобна употреба. Током стварања нових модела, компанија је увек уложила максималан износ новца и привукла најквалификованије стручњаке из различитих области да их створе. Дизајн "бомпато", који се сада сматра стандардом за кућне апарате. Прво предложио архитекта из Јапана.
Међу иновацијама које је компанија применила у фрижидерима је и систем Диалогиц. Овај систем контролише поступак складиштења производа. Такви фрижидери лако ће задовољити најскрупулознијег потрошача. Данас компанија производи три линије фрижидера. Могу бити Ецотецх, Стиле или Цласс. Јединствени дизајн превладава у фрижидерима класе. Они су мултифункционални и користе најнеобичнија решења. Ту је и опрема са интерактивним дисплејем. У стварање Ецотецх линије укључене су само еколошки прихватљиве технологије. Овај фрижидер испуњава све захтеве савремене технологије. Линија Стиле није само економична већ и поуздана.

Аристон
Аристон
Аристон
Аристон Аристон АристонHome | Articles

December 2, 2022 01:18:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting