Аристон

Марката Ariston е създадена през шейсетте години. Ако превеждате това име от гръцки, то това означава „ най-добре “. Продуктите на тази компания се появиха на руския пазар през 90-те години. През 1995 г. първият офис на тази компания се появи в Русия. Постепенно продажбите на марки като Indesit и Ariston нарастват. Тази марка става все по-популярна сред руския потребител. Но след настъпването на кризата в Русия през 1998 г., обемът на всички продадени продукти леко намаля. През 2000 г. компанията реши да засили позициите си на руския пазар. За тази цел растението е закупено от " Stinol ". След реорганизация във всички посоки, заводът успя да произвежда 1 300 000 хладилника годишно. В резултат на това следващите продажби се утроиха. Днес компанията представлява 35% от продуктите, налични на този пазар. Първият актуализиран тип хладилник " комбиниран " се превърна в усъвършенстван хладилник. Днес се планира да се произвеждат до 1,5 милиона единици продукти годишно.
Тайната на подобен успех може да се счита за факта, че всички продукти, които компанията произвежда, са били насочени преди всичко към нуждите на потребителите. Съпътстваща задача при създаването на стоки беше тяхното максимално удобство и удобно използване. По време на създаването на нови модели, компанията винаги е инвестирала максимална сума пари и е привлякла най-квалифицираните специалисти от различни области, за да ги създаде. Дизайнът "бомпато", който сега се счита за стандарт за домакински уреди. За първи път предложен от архитект от Япония.
Сред иновациите, приложени от компанията в хладилниците, е системата Dialogic. Тази система контролира процеса на съхранение на продуктите. Такива хладилници лесно ще задоволят и най-съвестния потребител. Днес компанията произвежда три линии хладилници. Те могат да бъдат Ecotech, Style или Class. Уникалният дизайн преобладава в хладилниците клас. Те са многофункционални и използват най-необикновените решения. Има и оборудване с интерактивен дисплей. В създаването на линията Ecotech участват само екологични технологии. Този хладилник отговаря на всички изисквания за съвременни технологии. Линията Style е не само икономична, но и надеждна.

Аристон
Аристон
Аристон
Аристон Аристон Аристон



Home | Articles

November 26, 2022 22:13:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting