Ардо

Компанија Ардо може се сврстати у ред ретких компанија које заузимају најчвршће место у стварању кућних апарата. Компанија је започела пут стварањем мале компаније у којој су учествовали сви чланови породице. Чак и сада, компанија наставља да се успешно развија, привлачећи све више нових идеја за своје успешно пословање. Компанија производи широку палету кућних апарата, а фрижидери су такође међу најпопуларнијим и најтраженијим апаратима. Тренутно је обим произведених производа веома огроман. Али хладњаци Ардо су популарни широм света. Заштитни знак Ардо појавио се захваљујући сину власника компаније. Управо је он створио сопствени бренд 1978. године. Ова компанија се специјализовала за производњу великих кућних апарата. То је укључивало фрижидере и машине за прање веша. Али постојале су и друге врсте кућних апарата. 60-их година компанија је почела да осваја тржиште својим производима. Током овог временског периода, компанија је почела пажљиво проучавати тржиште. Први комад кућних апарата који је ова компанија пустила била је машина за веш. Таленат и њух учинили су свој посао. Компанија је постала препознатљива и тражена међу бројним потрошачима.
У следећој фази компанија је одлучила да отвори погон који ће се искључиво бавити производњом фрижидера. Овај догађај се одвијао од 1984. године. За израду сваког модела фрижидера коришћене су најновије технологије, као и висококвалитетни материјали. Биљка се брзо развијала због свог потенцијала. Површина погона износила је 240.000 квадратних М. Покушали су да аутоматизују све производне процесе. Поред тога, површина биљке је то дозвољавала.
Данас се 4.500 фрижидера произведе у једном радном дану. Савремени фрижидер је опремљен уграђеним испаривачем. Сви су произведени на основу еколошких захтева савременог света. Сваки од створених уређаја подлеже обавезном тестирању. Развој компаније не стоји мирно. Непрестано се отварају нове фабрике за производњу кућних апарата ове компаније. Сви фрижидери и замрзивачи пролазе рачунарско тестирање. 1995. компанија је стекла сопствену лабораторију за испитивање свих врста кућних апарата.

Ардо
Ардо
Ардо
Ардо Ардо АрдоHome | Articles

November 26, 2022 21:47:11 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting