Ардо

Компанията Ardo може да бъде класифицирана като една от малкото компании, които заемат най-солидното място в създаването на домакински уреди. Компанията започна своето пътуване със създаването на малка компания, в която участваха всички членове на семейството. Дори и сега компанията продължава да се развива успешно, привличайки все повече нови идеи за успешния си бизнес. Компанията произвежда голямо разнообразие от домакински уреди.Хладилниците също са сред най-популярните и търсени уреди. В момента обемът на произвежданите продукти е много огромен. Но хладилниците Ardo са популярни по целия свят. Търговската марка Ardo се появи благодарение на сина на собственика на компанията. Именно той създаде собствена марка през 1978 година. Тази компания е специализирана в производството на големи домакински уреди. Това включваше хладилници и перални машини. Но имаше и други видове домакински уреди. През 60-те години компанията започва да завладява пазара със своите продукти. През този период от време компанията започва да проучва внимателно пазара. Първото парче домакински уреди, което тази компания пусна, беше пералня. Талантът и нюхът си свършиха работата. Компанията стана разпознаваема и търсена сред многобройни потребители.
На следващия етап компанията реши да отвори завод, който да се занимава изключително с производството на хладилници. Това събитие се провежда от 1984г. При създаването на всеки модел хладилник са използвани най-новите технологии, както и висококачествени материали. Растението се развива бързо поради своя потенциал. Площта на завода беше 240 000 кв. М. Те се опитаха да автоматизират всички производствени процеси. Освен това площта на централата позволява това.
Днес за един работен ден се произвеждат 4500 хладилника. Модерният хладилник е оборудван с вграден изпарител. Всички те са произведени въз основа на екологичните изисквания на съвременния свят. Всяко от създадените устройства преминава задължително тестване. Развитието на компанията не стои на едно място. Нови фабрики за производство на домакински уреди на тази компания непрекъснато се отварят. Всички хладилници и фризери се подлагат на компютърно тестване. През 1995 г. компанията придоби собствена лаборатория за тестване на всички видове домакински уреди.

Ардо
Ардо
Ардо
Ардо Ардо АрдоHome | Articles

December 3, 2022 18:08:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting