Апарат за лед за фрижидер

Чисто амерички изум је ледомат. Користи се у фрижидерима чији модел има бочни положај. То је систем који је уграђен у врата фрижидера. Његова функција је континуирано снабдевање хладном водом за пиће и ледом. Дневно се у фрижидеру створи до четири килограма рафинираног леда. То могу бити стандардне коцке или ледене мрвице. Ако узмемо у обзир скупи модел фрижидера, онда је опремљен електронском контролом. На додирној табли Сиде-би-сиде фрижидера морате активирати режим рада који вам је тренутно потребан. Најчешће можете одабрати једну од доступних опција: " коцка леда ", " ледене мрвице " или " хладна вода ".
Пре уласка у ледомат, вода се подвргава обавезном пречишћавању. После тога вода тече у калуп, где се формирају коцке. Вода се смрзава и слој по слој формира коцку леда. Али ако ледома има функцију дробљеног леда, тада млин дроби резултирајући лед. Да би овај систем за прављење леда функционисао, фрижидер мора бити повезан са извором. За ово је погодно бакарно или пластично црево. Славина се урезује у водоводну цев. Користећи адаптере, морате повезати црево. А да би вода текла већ пречишћена, потребно је набавити филтер.
Уз његову помоћ одвијаће се механичко и хемијско пречишћавање воде од свих врста штетних нечистоћа. У тиквици филтера налази се кертриџ. Мора се мењати једном годишње. На задњој страни фрижидера налази се прорез у који је причвршћен овај кертриџ. Ако узмемо у обзир трошкове ове везе, онда ће, заједно са свим радовима и материјалима, коштати око 140 долара. Истовремено, тамо ће бити обезбеђена дизалица, која се мора искључити током дужег одсуства.
Ако препорука произвођача наводи модел препорученог заменског филтера, онда је најбоље ако се купује само овај кертриџ. Најчешће су марка филтера и марка јединице идентичне. Један филтер у боци кошта око педесет долара. Служиће осам месеци. Филтер са две бочице кошта више. Његова цена може достићи двеста педесет долара. Али овај филтер ће трајати двоструко дуже него обично.

Апарат за лед за фрижидер
Апарат за лед за фрижидер
Апарат за лед за фрижидер
Апарат за лед за фрижидер Апарат за лед за фрижидер Апарат за лед за фрижидерHome | Articles

November 28, 2022 04:08:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting