Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу

Фрижидери са двоја врата чврсто су ушли у свест јавности као гломазне и скупе јединице. Савремени трендови у инжењерству таквих уређаја почињу да доказују супротно. Испод је преглед најкомпактнијих, и што је најважније, доступних јединица са два врата у кухињи.
На овом списку је модел фрижидера са два врата ЛГ ГВ-Б207, који се одликује највећом доступношћу. Али такав уређај губи у компактности: ширина и дубина су нешто већи од оних код главних конкурената. Фрижидер је опремљен технологијом Тотал Но Фрост, стога уређај не треба бескрајно чистити од леда и мраза.
Модел фрижидера са два врата Самсунг РС-20 представник је Слим линије јединица. Према амбициозној изјави произвођача, такви уређаји су оптимална решења за мале кухиње. Самсунг фрижидери са двоја врата имају вишенаменско брзо хлађење садржаја, а технологија Но Фрост је такође представљена овде, и у оба одељка. Унутрашња површина фрижидера испоручује се најтањи слој сребра нанет према технологији Силвер Нано. Ово доприноси дезинфекцији комора фрижидера са два врата и бољем року трајања хране.
Модел БЕКО ГНЕ 15942 турског произвођача „ удише вам леђа “ познатим светским брендовима. Поред горе описаних технолошких карактеристика, ови фрижидери са двоја врата у бојама су представљени широком разноликошћу. Уз помоћ додирног дисплеја модела могуће је регулисати температурни режим у оба одељења; доступна је опција „ супер замрзавање “. За такав фрижидер прикладно је купити посебан сет посуђа, плоча, који су еколошки прихватљиви и дуго задржавају храну.
Мабе МЕМ23КГ се сматра једним од најјефтинијих уређаја у класи. Овде се разликују две врсте модела - сребрни дизајн (МЕМ23КГВГС), као и бели уређај (МЕМ23КГВВВ). Можда није тако згодно користити уређај, јер у одељку за замрзавање овде можете пронаћи само решетке на више нивоа. Али то штеди време на приступу производима. Мабе МЕМ23КГ има електронски контролер. Можете да контролишете температуру у различитим одељцима фрижидера са два врата.

Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу
Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу
Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу
Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребу Амерички фрижидери са двоја врата за кућну употребуHome | Articles

October 2, 2022 07:30:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting