Активатор перални машини в домакинството на домакиня

По ред причини пералните машини тип активатор все повече завладяват руския потребител. Нека разгледаме предимствата и недостатъците на активаторните перални машини, както и да се опитаме да разберем причините за възраждането на популярността на този тип „ перални машини “.
Малко за характерните характеристики на пералните машини.
Активатор тип машина е контейнер, железен или пластмасов резервоар в стената или в дъното на който е монтиран активатор (диск с надлъжно разположени лопатки), който е основният работен елемент. Зареждането на бельо в активаторните машини се извършва през отварящия се горен капак (вертикално натоварване на бельото). Освен това активаторът, въртейки се, задейства разтвор от вода и прах за пране, който разтваря и измива частици, замърсяващи тъканта.
Сега ще разгледаме предимствата и недостатъците, като използваме примери за сравнение с барабанни перални машини.
Едно от основните предимства на активаторните перални машини е енергийната ефективност. Консумацията на енергия е малка поради факта, че консумацията на електроенергия е необходима само за завъртане на активатора (в по-усъвършенстваните модели за временна работа на нагревателния елемент), когато в барабанните машини процесът на измиване се извършва чрез обръщане на въртенето на целия барабан , придружени от работата на нагревателните елементи.
Ефективността на водата, без съмнение, е на височина за машини от типа активатор. Всеки си спомня колко пъти барабанната „ машина “ сменя водата по време на процеса на пране ? В активаторна машина всичко е различно, дори възможността за измиване „ първо бяло, после цветно “ е възможна и всичко е в една вода.
Непретенциозност, спестяване на прах за пране. Барабанните машини изискват специални прахове и течности, за да се представят добре. Активиращите машини работят с всякакъв препарат, включително прах за ръчно пране.
Друг важен аргумент е възможността да използвате този тип автомобили навсякъде, в страната, в гаража, в район, където няма течаща вода. Необходим е само изход с напрежение 220 волта, което е невъзможно да се каже за най-близкия конкурент, който изисква водоснабдяване и свързване към канализационната система.
Към всичко добавете издръжливостта (поради простотата на дизайнерските характеристики), възможността да контролирате процеса на измиване (можете да го изключите по всяко време) и, разбира се, по-ниска цена.
Между другото, според статистиката жителите на Америка и азиатските страни предпочитат да използват перални машини активатори в ежедневието. Защо мислиш? ...
Благодарение на развитието на съвременните технологии, покупките могат да се извършват, без да се излиза от дома. Можете лесно да намерите всеки продукт, който ви интересува, в онлайн магазина за битова техника. Трябва само да влезете в мрежата, да разгледате каталога, да направите поръчка и да изчакате да бъде доставена направо във вашите ръце.

Активатор перални машини в домакинството на домакиня
Активатор перални машини в домакинството на домакиня
Активатор перални машини в домакинството на домакиня
Активатор перални машини в домакинството на домакиня Активатор перални машини в домакинството на домакиня Активатор перални машини в домакинството на домакиняHome | Articles

December 5, 2022 19:42:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting