АЕГ

АЕГ постоји више од сто година. 1889. године компанија је представила своје кућне апарате свима на изложби. То су били чајници, пегле, увијачи за косу и неки други додаци. Већ 1986. године у каталогу ове компаније налазило се 80 производа. Међу свим разноликостима могли су се наћи шпорети за јаја, апарати за кафу, као и електричне пећи. Дизајн и технологија производа били су запањујући чак и у то време. Петер Бехренс именован је за дизајнера свих модела. Од 1907. године овај архитекта је постао одговоран за апсолутно све кућне апарате. Они који су се бавили дизајном фрижидера знали су све потребе и навике обичног човека. Фрижидер и све његове контролне функције тачно су задовољили све параметре угодног живота. Дизајн фрижидера датира из деветнаестог века. Али чим је створен први трофазни мотор, фрижидер је одмах изумљен. Године 1911. компанија је успела да спроведе сличну идеју. Цена таквог фрижидера била је сразмерна цени сеоске куће.
Од 1950. компанија је одлучила да се фокусира само на стварање фрижидера и замрзивача за потрошаче. Најзанимљивије идеје одмах су имплементиране у моделе АЕГ фрижидера. Први уграђени фрижидер објављен је 1953. године. Фрижидер са уграђеним замрзивачем потрошач је видео 1963. године. 1984. године компанија је на своје фрижидере поставила скривени испаривач. Ово је смањило потрошњу енергије за 20%.
АЕГ је 2000. године лансирао потпуно нови и побољшани асортиман фрижидера. Компанија константно поставља тренд трендова међу расхладном технологијом. Принцип транспарентности је покренуо АЕГ. Састојало се у чињеници да су полице биле провидне и лако се могле померати. Врата су сада могла бити већа. Компанија је креирала посебан држач за боце. А за мале производе могао би се прилагодити велики број кутија, које су такође прозирне за већу удобност.
Савремени фрижидери такође су опремљени функцијом која вам омогућава брзо хлађење великог броја салата и пића. Обезбеђено је експресно замрзавање. Од 1994. године ова компанија је почела да улази у концерн " Елецтролук ". Не само фрижидери, већ и сви уређаји које производи АЕГ сматрају се престижним, издржљивим и поузданим.

АЕГ
АЕГ
АЕГ
АЕГ АЕГ АЕГHome | Articles

December 8, 2022 00:46:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting