Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача

У 2008. години, МИЕЛЕ издаје " суд " својим клијентима нову породицу соло К10000 фрижидера. Миеле замрзивачи и фрижидери ове серије одушевљавају побољшаном функционалношћу са широким спектром додатних опција и побољшаним дизајном. Стога, када кажемо „ фрижидери из Миле “, мислимо не само на леп изглед, већ и на одговарајуће паметно пуњење.
Од интелектуалног „ пуњења “ могу се разликовати: ДинаЦоол оперативни системи за хлађење, који вам омогућавају брзо хлађење импресивне количине хране; Ергономске коморе ПерфецтФресх које чувају залихе воћа и поврћа двоструко дуже од стандардних хладњача; интерни апарат за лед који може да испоручи више од 1 кг ледене свежине власнику хладњака Мила за 60 минута; посебан затварач Софт Цлосе, који контролише чврсто приањање врата фрижидера; „ Паметни “ дисплеј који контролише температурни режим радне коморе итд.
Савршенство у сваком детаљу односи се на Миеле фрижидер. На пример, ДинаЦоол не само да брзо смањује температуру утоварених производа, већ одржава једнако равну температурну криву у унутрашњости одељка фрижидера. Редизајниране кутије ПерфецтФресх лако се извлаче у целини, што је омогућено интеграцијом телескопских клизача у моделе К10000. Уграђени дисплеј ће " показати " власнику Милле фрижидера не само бројеве у степени Целзијуса, већ и помоћи у одређивању када да замени филтер за угаљ АцтивеАирЦлеан, који је одговоран за уклањање " непотребних " мириса у комори.
Од необичних дизајнерских решења: нови хладњаци Миеле угодно ће вас изненадити ВариоБорд полицама које се налазе тачно на вратима „ расхладне јединице “. Упечатљива естетика металних оквира у комбинацији са прозирним пластичним одељцима одмах плијени пажњу. И купац одмах схвата: Миеле фрижидер је модеран, прикладан и поуздан!
Програмери компаније Миеле нису заборавили да се побрину за околну природу. Све фрижидере који припадају серији К10000 одликују економичне класе потрошње електричне енергије: А +++, А ++ и А. Најновији модели фрижидера Миле А +++ троше нешто више од 6 кВ / х дневно. Али, чак пре 7 година, " замрзивач " комора за сличне на хладњача са запремином од 150 литара потребно 9,6 кВ / х. Генерално, напредак је евидентан, а серија К10000 је добро решење за штедљиве власнике! Срећан шопинг!

Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача
Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача
Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача
Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођача Јединствени дизајн Миеле фрижидери немачког произвођачаHome | Articles

December 2, 2022 00:24:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting