Șaibe mici

Dacă baia este foarte mică și aproape că nu mai există spațiu pentru o mașină de spălat în foarte puțin, mașinile de spălat compacte instalate sub chiuvetă vă vor ajuta. Au mai puține funcții decât omologii lor mai mari, dar, în general, performanța de spălare este bună.
Instalarea unei mini-mașini
Există unele nuanțe, astfel încât chiuveta de deasupra mașinii de spălat nu poate fi instalată ca de obicei. Condiția este următoarea: ar trebui să iasă la câțiva centimetri deasupra capacului mașinii de spălat, astfel încât stropii de apă să nu cadă pe capacul aparatului. Producătorii au proiectat un astfel de chiuvetă, a cărui fund este plat, iar sistemul de drenaj diferă de cel standard - sifonul este situat vertical. Cu un astfel de dispozitiv de chiuvetă, conducta de scurgere nu trece peste șaibă, deci chiar dacă conducta de scurgere se scurge, nu există riscul ca echipamentul să fie inundat. Cu această instalație, mașina de spălat este situată la o distanță minimă de perete. De obicei, aceste mașini au o adâncime de până la 45 cm.
În ciuda faptului că mașina de spălat sub chiuvetă are o dimensiune miniaturală, este un aparat cu drepturi depline, calitatea spălării rămâne la un nivel ridicat. Desigur, majoritatea consumatorilor sunt interesați de funcționalitatea unor astfel de echipamente. Cât de mare va fi gradul de spălare depinde de clasa de eficiență a mașinii, care este notată cu litere latine de la A la G, unde A este cea mai înaltă calitate de spălare, respectiv G, fiind cea mai mică. Aș dori să observ că, dacă se folosește un detergent ineficient și un regim incorect de temperatură, acest lucru va afecta și curățenia articolelor spălate.
Atunci când alegeți aparatele de uz casnic, definiți clar ce funcții sunt importante pentru dvs. și care sunt mașinile de spălat secundare, de obicei compacte și înguste, care acceptă moduri de spălare de bază. Sunt de acord că, dacă nu există un mod „ spălarea pantofilor sport ”, cu greu merită să fii atent. Poate fi foarte util să aveți o „ pornire cu întârziere ” sau o funcție în care tamburul mașinii de încărcare de sus va fi amplasat cu capacul în partea de sus când se oprește.
Costul mașinii depinde de capacitățile și marca sa, echipamentele mărcilor populare vor necesita costuri de achiziție mai semnificative. Nu sperați că mașinile de spălat compacte vor costa mai puțin; dimpotrivă, necesitatea de a minimiza comenzile mașinii crește semnificativ prețul acestora.

Șaibe mici
Șaibe mici
Șaibe mici
Șaibe mici Șaibe mici Șaibe miciHome | Articles

December 3, 2022 17:04:18 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting