Što je u zamrzivaču?

Zamrzivači se kontroliraju elektronički ili mehanički. Prva je poželjnija jer elektroničko upravljanje ima veću funkcionalnost i, zbog odsutnosti pokretnih elemenata, veću trajnost.
Zamrzivač može imati pretince / police i ladice. Ako u zamrzivaču ima puno hrane, prikladnije je nabaviti onu koja je udaljenija od ladica. Ladice se mogu potpuno zatvoriti i rešetkati: vjeruje se da rešetke imaju bolju cirkulaciju zraka, ali mali proizvodi (knedle, bobičasto voće itd.) Mogu pasti kroz otvore rešetke, što se kod zatvorenih ladica ne događa. Bolje je kad je barem jedna ladica dovoljno visoka da stane na "nestandardne" visoke proizvode (sladoledna torta itd.)
Na odjeljcima zamrzivača nalaze se bilješke / kalendari, postavljanjem kojih možete označiti gdje se sve nalazi i vrijeme smrzavanja.
Korisno je imati ladicu za zamrzavanje u zamrzivaču. Može smjestiti ladice za led ili hladnjake. Osim toga, ladica se može koristiti za zamrzavanje bobica, a zatim ih ulijte u vrećicu i spremite. Ovo je mnogo učinkovitije od smrzavanja bobica odmah u vrećici.

Što je u zamrzivaču?
Što je u zamrzivaču?
Što je u zamrzivaču?
Što je u zamrzivaču? Što je u zamrzivaču? Što je u zamrzivaču?Home | Articles

December 2, 2022 01:45:04 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting