éles LED TV-k különböző méretben

A Sharp, a Led TV gyártója kibővítette HDTV kínálatát azáltal, hogy piacra dobta az új AQUOS 80LE632U-LC modellt. Az újdonság 80 hüvelyk átlóval rendelkezik, és Japán vezető gyártója szerint a Sharp Led TV a legnagyobb beépített LED háttérvilágítású LCD TV a piacon.
De a 80 hüvelykes AQUOS LC-80LE632U Sharp nem tartozik az Elite osztály vonalának modelljéhez, funkcionalitása a jelig megfelel, egyedülálló LED háttérvilágítást tartalmaz, támogatja a Full HD nagy felbontású 1920 x 1080 pixeleket. Érdemes megjegyezni a kettős beépített USB-portot és a 120 Hz-es frissítési frekvenciát is, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és jó minőségű képváltást mutasson be az aktív dinamikus jeleneteknél is.
A Sharp új generációs LED tévéi beépített Wi-Fi csatlakozással rendelkeznek, valamint azonnali hozzáférést biztosítanak a népszerű online portálokhoz, mint például a Netflix vagy a VUDU, a Sharp 80 hüvelykes AQUOS LC-80LE632U LED tévéje pedig október elején kezdi meg a szállítását ajánlott áron Jelenleg bárki megrendelhet HDTV-t kevesebb, mint 5 ezer dollárért.
Az LG arra készül, hogy bővítse OLED-beruházásait azáltal, hogy 2014 második felében 2,9 milliárd dollárra emeli az ágazat támogatásait. A kijelző részleg fejlesztéséért és gyártásáért felelős részlegét modernizálni fogják, ez elősegíti a 55 hüvelykes OLED tévék tervezése és kiadása 2012 közepéig, az első ilyen tévék piacán.
A beruházás lehetővé teszi az úgynevezett 8,5 generációs üvegalapok gyártását 220 x 250 cm - idézte az LG Display elnöke, Young-soo Kwon a Nikkei-nek. A modern organikus fénykibocsátó dióda (OLED) panelnek számos előnye van az LCD-kkel szemben, pontosabb és tisztább színvisszaadással, kevesebb energiafogyasztással és sokkal vékonyabb kivitelben. A fő probléma az OLED panelek viszonylag magas költsége.

éles LED TV-k különböző méretben
éles LED TV-k különböző méretben
éles LED TV-k különböző méretben
éles LED TV-k különböző méretben éles LED TV-k különböző méretben éles LED TV-k különböző méretbenHome | Articles

November 27, 2022 05:12:04 +0200 GMT
0.021 sec.

Free Web Hosting