Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla

Az Apple cég kellemes és meglepetést okoz számunkra számos, kiváló minőségű termékkel, aktívan alkalmazva a fejlett technológiákat.
A 2011-ben tavasszal forgalomba került iPad 2 64 GB-os fehér modell nagy figyelmet keltett, a táblagép megtartotta az első generációk minden előnyét, ugyanakkor a fejlesztők új fejlesztéseket fektettek bele, miközben frissítették a kezelőfelületet. is. Az új modell modern és stílusos kialakítású, hófehér színű, továbbfejlesztett, maga a karosszéria pedig nagyon könnyű és vékony, ami nagyon kellemes tartani. A táblagép két kamerával rendelkezik, amelyekkel fényképeket és videókat készíthet, ami nagyon kényelmes. Az Apple iPad 2 64GB White erős kétmagos processzorral van felszerelve. A HDMI meghajtó segítségével mind számítógépként, mind TV-ként használható, miközben a tablet teljesítménye nem szenvedett, hanem éppen ellenkezőleg, sokat javult. A tabletta energiahordozója egy lítium akkumulátor, amelynek teljesítménye 25 watt óránként, tízórás munkaképességgel, a töltést egy hálózati kábellel és adapterrel, valamint USB-n keresztül egy számítógéppel végzik. Biztonságos üzemi hőmérséklet, 0-35 ° C, páratartalom 5-95%.
Mint mindig, az Apple sem feledkezett meg a környezetvédelemről, ez a modell sem kivétel, csökkentve negatív hatásait, a karosszéria alumíniumból és üvegből készül, amelyek újrahasznosíthatók, a LED képernyő higany- és arzénmentes,
szintén nem tartalmaz brómozott égésgátlókat.
Az iPad 2 64 GB-os Wi-Fi 3G több mint 40 nyelvet támogat, és több mint 20 szókincset, nagyon nagy betűtípust, felszerelve: " Fehér a fekete " funkciókkal , a VoiceOver interfész hangutasításával stb.
Karcsúsága ellenére a modul nem kevesebb ideig önállóan működik. A tabletta jó töltéssel legalább 11 órán át tartott. Akár 6 órán keresztül folyamatosan filmeket nézhet, és a termék hangja tökéletes.
A tablet számítógép valóban pótolhatatlan dolog a modern ember életében. Hiszen most még az áruk vásárlása is online történik. Sportcipőt szeretne vásárolni? Keresse meg az interneten az Adidas hivatalos webáruházát, amely egész Oroszországban szállítandó, rendeljen és egy idő után próbáljon fel új cipőket.

Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla
Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla
Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla
Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla Új iPad 2 64 GB-os fehér tábla Új iPad 2 64 GB-os fehér táblaHome | Articles

December 3, 2022 08:09:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting