Új Indesit hűtőszekrények

Az új Indesit hűtők rugalmas kialakításúak. A hűtő- és fagyasztókamra ajtaja hullám alakú. Ennek köszönhetően a hűtőszekrény egy teljesen új, érdekes, formatervezési formát ölt. A hűtőszekrény belseje multifunkcionális és esztétikus. A hűtőszekrény számos belső eleme beállítható. Például, ha szükséges, itt elhelyezhet üvegeket, valamint bármilyen méretű termékeket. A termékek frissességének ellenőrzésére a kavicsos hatást szánják, amelyet minden polccal és edénnyel együtt szállítanak. A hűtőszekrény felső paneljén van egy hűtőszekrény vezérlő központ. Az összes szükséges gombot és funkciókapcsolót itt gyűjtjük össze. Ez az elrendezés nagyon kényelmes a kívánt hőmérséklet beállításához a hűtőszekrényben és a fagyasztóban.
Az Indesit hűtőszekrény egy új típusú A osztályú hűtőszekrénybe tartozik, minimális mennyiségű áramot fogyaszt és minimális mennyiségben járul hozzá a környezetszennyezéshez. Az automatikus leolvasztási rendszer, valamint a gyorsfagyasztás lehetősége a hűtőszekrény használatát teszi a legkényelmesebbé. A SUPPER FREEZE funkciót a kívánt termékek nagyon gyors fagyasztási folyamatára tervezték.
Ennek a hűtőszekrénynek van a legkisebb zajszintje a piacon található összes hűtőszekrény közül. Beépített olajosdoboz az olaj tárolására szolgál. Szükség esetén vágódeszkává alakítható. A leolvasztótartályt energiatakarékosságra tervezték. Ittlétükben a hús hideget ad erre a kamrára, miközben a teljes energiafogyasztás csökken.
A tojások ebben a modellben történő tárolására van egy állvány, amely legfeljebb 30 tojást képes befogadni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy többet vásároljon erről a termékről. A hűtőrekeszben van egy tartály, amelyben az élelmiszerek kétszer hosszabb ideig maradhatnak frissek. Ebben a rekeszben folyamatosan kering a levegő.
Ez a konténer rugalmas típusokhoz tartozik. Ez azt jelenti, hogy a hűtőtér bármely helyére áthelyezhető. Ha erre a tartályra nincs szükség, akkor a következő szükségig kivehető a hűtőszekrényből. Az ajtó paneljében jégformák vannak. A jégformák ilyen helye további teret enged a kamrában.

Új Indesit hűtőszekrények
Új Indesit hűtőszekrények
Új Indesit hűtőszekrények
Új Indesit hűtőszekrények Új Indesit hűtőszekrények Új Indesit hűtőszekrényekHome | Articles

November 28, 2022 16:43:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting