Ötletes Electrolux

2010-ben Jurij Dmitrijev az Electrolux új koncepcióját javasolta - a leendő Bio Robot hűtőszekrény hűtőszekrényét.
Ez az " Electrolux " tartalmaz egy biopolimer gélt, amelyet lumineszcenciával lehűtenek, és tömegével beborítja a termékeket. A gél megőrzi eredeti minőségüket, és ebben a hűtőszekrény levegő nélküli helye segít. Ilyen egységhez nincs szükség energiaforrásra, mivel a hűtéshez szükséges energia a környezetből származik.
Minden termék egy amorf aktív tömegbe kerül, amely sokkal kevesebb helyet foglal el, mint bármelyik ma létező hűtőszekrény. A termékek tetszőleges irányban helyezhetők el: alul, felül, vízszintesen, függőlegesen.
Természetesen ez az ötlet túl fantasztikus, de rendkívül szép is. A design, a szín, az előadás egyszerűen elbűvöli a kifinomult kortársakat. És nagyon is lehetséges, hogy a konyháink néhány év múlva megszabadulnak a terjedelmes elődöktől, és egy ilyen bio-robotral díszítik a tervezésüket.
A költségek látszólag szintén a fantázia küszöbén állnak majd. De minden örömért, mint mondják, fizetni kell.
Ha a hűtőgépgyártók úgy döntöttek, hogy valami egészen más dolgot hoznak létre, mint a korábbi technológia, akkor a fűtőberendezések között nincs ilyen trend. A légfűtés fő feladata a kívánt hőmérséklet fenntartása a helyiségben. És ez megoldható olyan divatos dolgok használata nélkül, mint a gél. A lényeg az, hogy a szoba meleg legyen.

Ötletes Electrolux
Ötletes Electrolux
Ötletes Electrolux
Ötletes Electrolux Ötletes Electrolux Ötletes Electrolux



Home | Articles

November 28, 2022 03:07:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting