În interiorul frigiderului

Depozitarea alimentelor în congelator trebuie să fie însoțită de utilizarea recipientelor echipate cu conducte de aer. Acest lucru va oferi acces gratuit la aer și stocare de înaltă calitate a produselor congelate. Pentru a facilita depozitarea untului și a brânzeturilor în frigider, acesta este echipat cu un compartiment sau vas special. Unele modele de frigidere sunt echipate cu un lubrifiant cu capac. Ele pot fi instalate în orice loc convenabil în aceste scopuri.
Primele frigidere prevedeau depozitarea ouălor. Pentru aceasta, a fost creat un raft special cu adâncituri pentru ouă. Numărul maxim de ouă care s-ar putea încadra în acesta a fost 18. Dacă nu erau ouă în frigider, atunci acest raft nu funcționa. Pentru a se asigura că nu există spațiu neutilizat în frigider, designerii au furnizat rafturi detașabile. Numărul de ouă din ele ar putea ajunge și la 18 bucăți.
Pentru a depozita iaurturi, caș de brânză și alte produse mici în frigider, există rafturi situate pe ușa laterală a frigiderului. Cel mai bine este să depozitați produsele de zi cu zi în acest loc. Numărul buzunarelor ușilor poate depinde doar de nevoile utilizatorului. În cazul în care ușa frigiderului nu este încărcată puternic, va putea funcționa mult mai mult decât orele de lucru programate. Ușa se va îndoaie din cauza supraîncărcării constante. Etanșeitatea se va rupe.
Pentru a îngheța obiecte mici, puteți utiliza tăvile încastrate. Folosirea unei tăvi cu acumulator rece vă va permite să congelați alimentele mult mai repede. Cel mai adesea, aceste tăvi sunt instalate în partea superioară a congelatorului. Acumulatorul de frig este realizat sub formă de brichetă, pungă, capac de recipient, tavă decorativă. Au o capacitate termică mare, ceea ce le permite să rămână la rece.

În interiorul frigiderului
În interiorul frigiderului
În interiorul frigiderului
În interiorul frigiderului În interiorul frigiderului În interiorul frigideruluiHome | Articles

December 6, 2022 15:44:51 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting