Împreună cu frigiderul

Unul dintre principalele criterii pentru alegerea unui frigider sunt accesoriile sale interne. Fiecare companie face ajustări interne la accesorii anual pentru a atrage clienți. Deși nu există modificări specifice în frigider. Fiecare BHP are rafturi. Rafturile pot lipsi numai în cufere sau frigidere portabile. Dacă vă uitați înapoi în timp, atunci primele frigidere, în afară de rafturi, nu mai erau echipate cu nimic. Proiectarea, precum și materialul din care este fabricat raftul, vor fi decisive pe durata de viață. De asemenea, acestea afectează intensitatea muncii la curățarea frigiderului. Iar percepția estetică depinde de performanța lor de înaltă calitate. În secolul trecut, rafturile aveau un aspect de zăbrele. Mai mult, au fost realizate folosind un strat de zinc. Unele modele de frigidere folosesc rafturi similare în zilele noastre. Dar producătorii reali folosesc un strat mai durabil pentru rafturi. Prestigiosul model se poate distinge prin utilizarea placării cromate.
Rafturile din oțel inoxidabil sunt de asemenea aplicabile. Poziția inițială a rafturilor nu a putut fi modificată. Era ferm fixat. Pentru a găzdui un obiect supradimensionat, a trebuit să scoateți raftul din frigider. După aceasta, rafturile au început să fie reglementate. Volumul utilizabil al camerei a început să fie utilizat cu o eficiență mai mare. În prezent există rafturi care pot fi pliate, precum și rafturi telescopice. Rafturile moderne sunt realizate din plastic transparent cu jante pe toate cele patru laturi pentru a evita scurgerile.
Primele frigidere au fost echipate cu un raft lateral pentru depozitarea sticlelor. Astăzi, există frigidere cu prelate speciale, care sunt utilizate special pentru depozitarea vinurilor. Rafturile de vin au rafturi din lemn.
Pentru a depozita legume și fructe, fiecare frigider are sertare special desemnate. Inițial, exista o singură cutie. Era situat dedesubt. Paravanele au fost folosite pentru a izola depozitarea legumelor și fructelor. Apoi s-a decis crearea a două cutii separate. Inițial, plasticul alb a fost folosit ca material, dar acum este transparent și poate avea orice culoare.

Împreună cu frigiderul
Împreună cu frigiderul
Împreună cu frigiderul
Împreună cu frigiderul Împreună cu frigiderul Împreună cu frigiderulHome | Articles

December 3, 2022 14:28:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting