Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra

Jó hír vár az iPhone telefonok tulajdonosaira. A jól ismert hacker, George Hotz hamarosan kiad egy újabb fejlesztést. Emlékezzünk arra, hogy korábban ő találta ki a jailbreak és az iPhone feloldásának programjait. Ezek a programok annyira népszerűvé váltak, hogy felmerül a kérdés: „ Miért van szükségünk iPodra? » Hacsak nem használja őket.
A Hotz által írt új segédprogram minden modern eszközhöz megfelel, például az iPhone 3GS-hez, az iPad-hez és az iPod Touch 3.0-hoz. Még nincs egyetlen tipp sem az összes eszköz vezérléséről. A közelmúltban megjelent iPhone-ok, valamint az iPod Touch a szokásos eszközökkel bebizonyosodtak a szabotázs ellen. Emiatt a hackerek még nem tudnak számukra teljes értékű jailbreaket biztosítani.
Ma az iPhone 3GS tulajdonosainak, akik mégis úgy döntöttek, hogy feltörik a legfrissebb firmware-t, csatlakozniuk kell az eszközhöz a számítógéphez, majd a telefon minden egyes újraindításakor meg kell ismételniük a jailbreaket. Ugyanez a kérdés merül fel: akkor miért van szükségünk iPodra, amelyhez állandóan jailbreak szükséges. Hotz szavainak hittem, a megoldás közel van.
Érdemes kitalálni, miért van szükség egyáltalán erre a jailbreakre?
Maga a jailbreak kifejezés (angolul: "Jailbreak") azt az eljárást jelenti, amely egy adott mobil eszköz firmware-jének feltörésével a teljes hozzáférés további megnyitása érdekében lehetővé teszi a mobil fájlrendszeréhez való hozzáférést. Ez a hackelési technika lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt telepítsen mindenféle kalóz alkalmazást az iPhone-ra. De messze nem ez az első oka annak, hogy a jailbreak olyan népszerű.
A jailbreak-tel rendelkező telefonok minden tulajdonosa telepíthet egyedi programokat, amelyek nem érhetők el az Apple áruházban. Mivel a hivatalos áruházi alkalmazások fejlesztőinek szigorú irányelveket kell betartaniuk.
Valamikor az iPhone olyan technológiává vált, amely felforgatta világunkat, most ez a monster high babák piacán történik. Ezek az aranyos és szórakoztató játékok sok gyermek szívét megragadják. A highdolls.ru weboldalon olvashat arról, hogy milyen szörnyeteg babák vannak.
Egy univerzális alkalmazás kedvenc telefonját laptopokká varázsolhatja elérhető internetkapcsolattal, vagy bármilyen videót letölthet a keresési hálózatokról. Lehetőség van a rejtett telefon beállításainak megtekintésére és megváltoztatására. Opcionálisan korlátlan számú ikont adhat hozzá a Dockhoz, vagy módosíthatja a kezelőfelületet kellemesebbre. Kiegészíti-e a függvények listáját a bejövő hívások szűrésének funkciója? Valójában a lista végtelen.

Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra
Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra
Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra
Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodra Érdemek értékelése annak eldöntésében, miért van szüksége iPodraHome | Articles

November 28, 2022 16:30:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting