Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel

A sztereoszkópikus technológiák diadalmas belépését követően a házimozi piacokra némi csend és valószínűleg átértékelődött a helye. De legyünk őszinték, és vegyük figyelembe, hogy a 3D megjelenése komoly minőségi ugrást eredményezett a televíziós piacokon. A fejlesztők kezdtek jobban figyelni a kiváló minőségű képre, különösen a telített mozgásjelenetekre, mert valójában a 3D-s filmek nézésekor észlelik a legtöbb műtárgyat.
Emellett maga az LCD mátrix sem állt félre. Ebben az áttekintésben bemutatjuk Önnek az új Sharp LC-40LE830RU 3D LCD TV-t.
Az LCD TV ezen modelljének fejlesztésekor a tervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a ház hagyományos megjelenését. Az újdonság klasszikus sziluettjét a fekete lakk szigorú színvilágában hajtják végre. Az LCD-mátrix körül elhelyezkedő, mindössze 1 hüvelyk méretű kis keret vizuálisan tágítja a megjelenítési határokat, lehetővé téve a film hőseinek a terembe való bejutását. A Sharp 3D LCD TV-je a jó képminőség mellett fejlett multimédiás képességekkel is rendelkezik.
Szakvélemény
A Sharp LCD TV beállításmenüje jól ismert vállalati stílusban készül. A navigáció kényelmes és egyszerű, a GUI lokalizálása hibák nélkül.
A készülék gyári beállításainak jó minősége lehetővé teszi a képek szabad kiigazítását, további módosítások nélkül.
Láthatóság kiváló fényerővel és színpontossággal. Redőnyök esetén is elég optimális a kép fényereje, a textúra egyértelműen kidolgozott, ennek köszönhetően a kép nagyon terjedelmes és valósághűvé válik.
A felvételek még egy tipikus LCD TV felbontás mellett is nagyon hatásosnak tűnnek. A tiszta és mély feketék a képernyőn tökéletes összhangban vannak a nagy részletességgel és a textúrázott háttérrel. Dinamikus jelenetek minőségi megjelenítése mindenféle igény nélkül, még gyors tempójú panorámaképnél sincs mit ragaszkodni.
Ha HD formátumra vált, a kép hozzáadódik a részletekhez, és a háttér tiszta lesz, ami további hangerőt ad a videó sorozatnak. A processzor kiváló munkát végez a videók sztereoszkópikus formátumba konvertálásában, és a film még látványosabbá válik.
A hangút 3D módban tökéletesen működik, a beállítások módosításával nagyon jó hangot kap, a képernyőn zajló események nagy hitelességével. A beépített mélynyomó nagyon jól megjeleníti a hangokat.
A Sharp LCD TV plusszal megbirkózik a munkával. A képernyőn való láthatóság szinte tökéletesnek tűnik.

Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel
Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel
Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel
Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivel Éles LCD tévék összehasonlítva más gyártók modelljeivelHome | Articles

December 3, 2022 04:48:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting