Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?

Antenat satelitore janë të llojeve të ndryshme, por kryesore dhe më të përdorura janë ato me një pasqyrë në formën e një paraboloid të revolucionit, të cilat nga ana tjetër ndahen në dy klasa kryesore: fokusi i drejtpërdrejtë dhe kompensimi. Të gjitha llojet e tjera të pjatave satelitore janë shumë ekzotike dhe zakonisht janë inferiore ndaj atyre parabolike për sa i përket raportit çmim / cilësi.

Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?
Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?
Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?
Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë? Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë? Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?Home | Articles

June 30, 2022 22:41:45 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting