Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?

Kablli përdoret me një rezistencë të plotë karakteristike prej 75 ohmësh. Ne rekomandojmë kabllon Trylogy, Belden. Ato kanë zbutje të ulët dhe janë rezistente ndaj motit.

Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?
Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?
Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?
Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret? Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret? Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?Home | Articles

November 28, 2022 04:30:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting