Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse

TV me projeksion mund të quhet në mënyrë të sigurt një lidhje e ndërmjetme midis projektorëve dhe plazmës, si dhe TV / panele LCD. Idealisht, një TV me projeksion do të ketë performancën më të mirë nga të dy. Kjo përfshin lehtësinë e instalimit dhe përdorimit, madhësinë e madhe të figurës me një çmim shumë të arsyeshëm.
TV me projeksion, edhe me një diagonale të madhe, nuk janë shumë të rënda, pasi trupat e tyre janë bërë prej plastike me cilësi të lartë. Telekomanda për TV të tillë është shumë funksionale, por nganjëherë është konfuze të kesh shumë etiketa të butonave të vegjël dhe jo-kontrastues, gjë që e bën të vështirë gjetjen e një funksioni të veçantë.
TV me projeksion ka shumë dalje video, kështu që ju mund të lidhni disa burime video me cilësi të lartë në të njëjtën kohë, duke përfshirë pajisjet video me një ndërfaqe HDMI. Ekzistojnë gjithashtu dy hyrje plotësisht funksionale SCART që përmbajnë dalje stereo audio dhe hyrje audio, dalje të përbërë video dhe video dhe hyrje video RGB. Një nga SCART-et ka një ndërfaqe SmartLink.
Rezerva e volumit të altoparlantëve të integruar të TV-së së projektimit është e mjaftueshme për të tingëlluar zonën e shikimit të saj të rehatshëm. Falë altoparlantëve të vendosur mjaft larg njëri-tjetrit, ekziston një efekt stereo.
Ndriçimi i TV me projeksion është pak më i ulët se ai i një TV LCD, por i mjaftueshëm për shikim në një dhomë të ndritshme. Vlen të përmendet se uniformiteti nuk është shumë i mirë nga standardet e një TV me ekran të sheshtë, por është mjaft i krahasueshëm me atë të projektorëve të kinemasë. Ndriçimi i ekranit bie shumë lehtë drejt qosheve, gjë që zbut disi pabarazinë e shkëlqimit.
Përparësitë kryesore të një TV projeksioni përfshijnë një madhësi të madhe të figurës që ruan kontrastin edhe në një dhomë të ndriçuar. Përveç kësaj, duhet të theksohet lehtësia e instalimit. Natyrisht, TV LCD dhe plazma kanë një thellësi të kabinetit më të cekët dhe një shkëlqim më të madh, por kostoja e tyre, me diagonale të krahasueshme, është shumë më e lartë se kostoja e TV-ve të projektimit.
TV është një lloj teknologjie pa të cilën është e pamundur të imagjinohet një shtëpi moderne. Kondicionerët Dantex do të ndihmojnë për ta bërë shtëpinë tuaj edhe më të rehatshme. Pas te gjithave. Pajtohem, është kaq bukur të kalosh një mbrëmje familjare para TV, ndërsa nuk lëngon nga nxehtësia e verës. Dhe të gjitha në sajë të një kondicioneri të mirë.

Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse
Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse
Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse
Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruseHome | Articles

November 28, 2022 03:35:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting