Çfarë ka brenda ngrirjes?

Ngrirësit kontrollohen në mënyrë elektronike ose mekanike. E para preferohet sepse kontrolli elektronik ka funksionalitet më të madh dhe, për shkak të mungesës së elementeve lëvizës, qëndrueshmëri më të madhe.
Ngrirësi mund të ketë ndarje / rafte dhe sirtarë. Nëse ka shumë ushqim në frigorifer, është më e përshtatshme të merrni ato që janë më larg sirtarëve. Sirtarët mund të jenë plotësisht të mbyllur dhe grilë: besohet se grila ka qarkullim më të mirë të ajrit, por produktet e vogla (petët, manaferrat, etj.) Mund të bien nëpër hapjet e grilave, gjë që nuk ndodh me sirtarët e mbyllur. Shtë më mirë kur të paktën një nga sirtarët është mjaft e lartë për të përshtatur produkte të gjata "jo standarde" (tortë akullore, etj.)
Ka shënime / kalendarë në ndarjet e ngrirjes, duke vendosur të cilat mund të shënoni se ku është gjithçka dhe kohën e ngrirjes.
Helpfulshtë e dobishme të keni një tabaka frigoriferësh në frigorifer. Mund të akomodojë tabaka akulli ose akumulatorë të ftohtë. Përveç kësaj, tabaka mund të përdoret për të ngrirë manaferrat, pastaj derdhini ato në një qese dhe ruani. Kjo është shumë më efektive sesa ngrirja e manave menjëherë në një qese.

Çfarë ka brenda ngrirjes?
Çfarë ka brenda ngrirjes?
Çfarë ka brenda ngrirjes?
Çfarë ka brenda ngrirjes? Çfarë ka brenda ngrirjes? Çfarë ka brenda ngrirjes?Home | Articles

December 3, 2022 15:31:08 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting