Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD

TV më të mirë LCD u njohën si më të mirët nga juria në EISA 2010, dhe kjo është pikërisht ajo që është Philips 9000 Full HD 3D TV LED i gatshëm. Televizori më i mirë kushton rreth 2,100 dollarë, ai rrit përvojën e përgjithshme të shikimit dhe procesori i tij ofron qartësi dhe cilësi të shkëlqyeshme. Teknologjia Bright Pro sjell ngjyrat dhe kontrastin më të ndritshëm të ekraneve më të mira të TV LCD, objekti më i mprehtë ndërsa lëviz, Lëvizja Natyrore e Përsosur në ekran, Hyrja në Internet në Net TV dhe Wi-Fi. Dhe ky është një plus i madh, pasi që ju mund të blini mallrat e nevojshëm pa lënë shtëpinë tuaj me ndihmën e dyqanit në internet www.techhome.ru. TV gjithashtu ka tingull 30W, teknologji Incredible Surround për një ndjesi të atmosferës, mbështetje 3D me rezolucion 1080p, mbështetje DLNA dhe Wi-Fi MediaConnect. TV LCD më të mirë gjithashtu kanë mbulim anti-bllokues, kufizim të shikimit të fëmijëve, sistem kontrasti, përshtatje të dritës së pasme, zgjedhje automatike të vëllimit AVL, udhëzues TV, titra. Këto TV LCD të lartë kanë një përvojë të re unike me Ambilight Spectra 3. Teknologjia Philips rrit pamjen vizuale të vetë ekranit kur projektohet në mur pas TV, duke dridhur nga të tre anët, ndërsa rregullon shkëlqimin dhe ngjyrën nga Ambilight, duke krijuar një përvojë gjithëpërfshirëse. Me TV LCD më të mirë me Ambilight Spectra, filmat me të vërtetë marrin jetë, motori Perfect Pixel HD sjell imazhe të qarta dhe të freskëta, dhe të gjitha pikselët përpunohen për të dhënë cilësinë përfundimtare të fotos.
TV LCD më i mirë zbulon dhe eliminon çdo zhurmë dhe shtrembërim, dhe rezolucioni i ekranit 1920 x 1080p ju jep një pamje të shkëlqyeshme. Me TV LCD më të mirë, realizmi unik i fotos është i mundur, çdo TV është gati për shikim me një lidhje BluRay, një transmetues IR dhe syze 3D. Edhe me TV LCD më të mirë, kursimet e energjisë janë gjithashtu të mundshme, Net TV me Wi-Fi lejon që Interneti të funksionojë në TV, super tingulli dhe zhytja në kinema janë të mundshme, dhe ka filma super të qetë. Net TV ka një gamë të gjerë shërbimesh, lajme, filma dhe imazhe në ekranin e TV, për këtë ju vetëm duhet të lidheni përmes ethernet dhe të zgjidhni gjithçka që ju nevojitet me telekomandë.

Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD
Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD
Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD
Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD Çfarë e bën televizorin më të mirë LCDHome | Articles

December 5, 2022 20:43:29 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting