Çfarë është ngrirja?

Ngrirësit janë krijuar për ruajtjen afatgjatë të perimeve, frutave, manave, si dhe produkteve të ngrira me origjinë shtazore. Ndryshe nga frigoriferët, ngrirësit mund të punojnë vetëm në temperatura nën zero - ato nuk janë krijuar për të ftohur ushqimin.
Ekzistojnë ngrirje vertikale dhe horizontale.
Të parat, të quajtura edhe ngrirje, kanë një lartësi prej 65 deri 200 cm dhe në dukje i ngjajnë frigoriferëve. Disa prodhues prodhojnë frigoriferë dhe ngrirës me të njëjtin dizajn: pajisje të tilla, kur vendosen krah për krah, plotësojnë shumë mirë brendësinë e kuzhinës.
Ngrirësit horizontale ose ngrirësit e gjoksit janë sirtarë që hapen lart. Me përmasa të barabarta, vëllimi i ngrirjes horizontale është pak më i madh se ai vertikal, dhe konsumi i energjisë është më i ulët, por mund të jetë e vështirë të "regjistroni" një pajisje të tillë në shtëpinë tuaj.

Çfarë është ngrirja?
Çfarë është ngrirja?
Çfarë është ngrirja?
Çfarë është ngrirja? Çfarë është ngrirja? Çfarë është ngrirja?Home | Articles

December 5, 2022 20:42:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting