Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?

Konverteri është një njësi e vogël elektronike që është në fokusin e antenës dhe mbledh sinjalin elektromagnetik të reflektuar nga sipërfaqja e pasqyrës së antenës, pastaj e amplifikon dhe shndërron atë në mënyrë që të transmetohet përmes kabllit. Një karakteristikë e rëndësishme e çdo konvertuesi është sasia e zhurmës shtesë që fut në sinjalin e marrë. Për konvertuesit e bandës Ku, zhurma matet në decibel (dB). Në ditët e sotme, konvertuesit me një zhurmë prej 0.5 deri 0.2 dB janë të përhapura. Zhurma e konvertuesve të bandës C matet në gradë Kelvin (K). Kjo vlerë zakonisht qëndron në intervalin nga 11K deri në 18K. Sa më pak zhurma e konvertuesit, aq më pak deformon sinjalin televiziv dhe aq më i shtrenjtë kushton në përputhje me rrethanat. Natyrisht, kur zgjidhni një konvertues, duhet të mbani mend se mund të shkruani gjithçka në të, dhe si rregull, ai i lirë justifikon çmimin e tij të ulët me punën përkatëse. Ne rekomandojmë konvertuesin e markës INVERTO.

Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?
Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?
Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?
Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore? Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore? Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?Home | Articles

December 5, 2022 21:15:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting